Nea Radio

Brann i boligkompleks i Stjørdal sentrum

Politiet utelukker ikke ildspåsettelse

Påsatt? Politiet utelukker ikke at brannen som brøt ut i Stjørdal sentrum i dag tidlig kan være påsatt. Nå ønskes det kontakt med eventuelle vitner. Foto: Jøte Toftaker/NRK

Politiet utelukker ikke at brannen som brøt ut i et boligkompleks i Stjørdal sentrum i morgentimene kan være påsatt. Brannvesenet har nå kontroll.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 19.07.2019 kl 07:07

– Det er nå kontroll på brannen, som regnes for å være slukket, sier Morten Brøndbo, 110-operatør ved brannavakta i Trøndelag til Nea Radio. Alle de 23 beboerne i boligkomplekset er evakuerte og det skal ikke være snakk om personskade.

Påsatt?

Brannen skal ha oppstått i en rekke søppelkasser ved bygningen. Derfor kan det ikke utelukkes at brannen er påsatt , skriver politiet på Twitter. Eventuelle vitner bes melde fra til politiet.

Begynte å slukke

Remi Halsen, et vitne på stedet, sier til NRK at det begynte å brenne flere steder.

– Jeg så ut av soveromsvinduet at det hadde begynt å ryke veldig, så jeg måtte gå ut og se hva det var. Da hadde det begynt å brenne i en søppeldunk og et tre, sier Halsen.

Han fikk slukket det første branntilløpet, men så at det også hadde begynt å brenne i en bygning.

– Hele bygningen ble slukt, så begynte det å brenne mer lenger borte. Vi måtte bare begynne å redde folk ut av bygningen, sier Halsen.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...