Nea Radio

Brann i rekkehus i Stjørdal

Full fyr: Et rekkehus i Stjørdal står i brann. Foto: Morten Andersen/NRK

Rekkehus i sentrum står i full fyr. Personen som var savnet er nå gjort rede for.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 30.07.2019 kl 17:32

Politiet melder at det er brutt ut brann i et rekkehus på Stokkmoen i Stjørdal sentrum tirsdag ettermiddag. Nødetatene er på stedet og en person skal ha pustet inn røyk under brannen. En annen person som var savnet, er nå gjort rede for.

– Politiet fikk melding klokken 15.51. Det er et rekkehus som er i full fyr, sier Wenche Johnsen, politiets operasjonsleder i Trøndelag til Bladet.

- Vi vet at politi og brannvesen prøver å evakuere folk i området. Det skal være snakk om en trebygning, sier operasjonslederen.

Det skal brenne i fem leiligheter i rekkehuset. Ifølge Adresseavisen bor det 12 beboere i de fem leilighetene. Alle skal være evakuert.

De evakuerte tas hånd om på rådhuset i Stjørdal.

Saken fortsetter under bildet

Foto: Morten Andersen/NRK

NRKs reporter på stedet melder om hektisk aktivitet og at brannvesenet forsøker å få kontroll på flammene. Han forteller at det brenner godt, men at røyken går ut mot fjorden og ikke inn mot Stjørdal sentrum.

En sprøytebil har kommet fra Værnes flyplass for å hjelpe til med å slukke flammene.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...