Nea Radio

14 evakuert etter brann

Foto: Runar Kjøsen

14 personer fra nærliggende boliger ble evakuert da en låve i Hommelvik brant ned til grunnen.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 11.12.2019 kl 09:57

Like etter klokken 01.00 natt til onsdag, meldte politiet på Twitter at det var brann i en låve i Hommelvik.

Evakuert

Kun få minutter senere kom det melding om at brannvesenet var på stedet, og at bygningen var fullstendig overtent. De fire beboerne på gården var fraktet i sikkerhet, og det var ikke dyr i låven.

Tilsammen 14 personer ble evakuert fra nærliggende boliger og den aktuelle gården.

Også styrker fra Trondheim Lufthavn Værnes bisto i slukkingen. Foto: Runar Kjøsen

Fare for spredning

Det var i lang tid fare for spredning i den kraftige vinden som førte til gnistregn over boligområdet som småbruket ligger i, og det var et vanskelig slukkearbeid.

Store styrker fra Trøndelag Brann- og Redningstjeneste jobbet med å få kontroll over flammene i den sterke vinden, og det ble også hentet inn ekstra styrker fra Trondheim og Trondheim Lufthavn Værnes.

- Det jobbes med etterslukking på stedet, men vi har bedt beboerne i området om å holde seg våkne, og holde vinduene lukket utover natten på grunn av den sterke vinden i området, sier operasjonsleder Bernt Tiller i Trøndelag Politidistrikt til Nea Radio like etter klokken 04.30, onsdag morgen.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...