Annonse
Nea Radio

Børven trolig klar mot Vålerenga

Klar for Rosenborg: En overgang for Odds Torgeir Børven skal være klar. Her fotografert sammen med Notoddens Erik Midtgarden (til venstre) i 2011. Foto: Radio Grenland

Rosenborg har omsider lyktes med å hente Torgeir Børven, etter at de ble enige med Odd om en overgang for spissen tirsdag formiddag. Dette betyr trolig at vestlendingen kan være klar allerede til kampen mot Vålerenga på onsdag.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Annonse

Tidligere tirsdag skrev flere medier at mye tydet på at Børven blir i Odd fram til 31. juli.

– Det er god dialog, men når vi ikke klarer å bli enige om ting, så låser det seg, sa Odds sportssjef Tore Andersen.

Nå skriver flere aviser at klubbene har kommet til en enighet om å slippe Børven til Rosenborg nå.
NTB får likevel opplyst at Børven trener som normalt med Odd tirsdag formiddag.

17. juni


Fjorårets toppscorer i Eliteserien signerte for Rosenborg 17. juni. Avtalen gjaldt egentlig fra 1. august, men trønderne har vært i forhandlinger med Odd om å hente Børven før overgangsvinduet stenger.

Det har vært rapportert at Odd ønsker opp mot 3-4 millioner kroner i kompensasjon for å slippe ham «før tiden».

Dersom Odd og Rosenborg ikke hadde blitt enige om en overgang innen overgangsvinduet stenger 30. juni, kunne ikke Børven spilt for RBK før 8. september. Dette skyldes regelverket rundt de såkalte overgangsvinduene og registrering av nye spillere.

Debut mot VIF


Nå ser det derimot ut til at Børven blir RBK-spiller med umiddelbar virkning. Dermed kan han debutere mot Vålerenga hjemme onsdag.

Odd har vært klare på at de måtte ha på plass en Børven-erstatter. Mandag signerte Mushaga Bakenga for skiensklubben. Det bidro trolig til at det var enklere å gi slipp på Børven.

Verken Børven, Tore Andersen, Einar Håndlykken eller Mikael Dorsin har besvart NTBs henvendelser.

Nøkkelord