Nea Radio

Børven trolig klar mot Vålerenga

Klar for Rosenborg: En overgang for Odds Torgeir Børven skal være klar. Her fotografert sammen med Notoddens Erik Midtgarden (til venstre) i 2011. Foto: Radio Grenland

Rosenborg har omsider lyktes med å hente Torgeir Børven, etter at de ble enige med Odd om en overgang for spissen tirsdag formiddag. Dette betyr trolig at vestlendingen kan være klar allerede til kampen mot Vålerenga på onsdag.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Tidligere tirsdag skrev flere medier at mye tydet på at Børven blir i Odd fram til 31. juli.

– Det er god dialog, men når vi ikke klarer å bli enige om ting, så låser det seg, sa Odds sportssjef Tore Andersen.

Nå skriver flere aviser at klubbene har kommet til en enighet om å slippe Børven til Rosenborg nå.
NTB får likevel opplyst at Børven trener som normalt med Odd tirsdag formiddag.

17. juni

Fjorårets toppscorer i Eliteserien signerte for Rosenborg 17. juni. Avtalen gjaldt egentlig fra 1. august, men trønderne har vært i forhandlinger med Odd om å hente Børven før overgangsvinduet stenger.

Det har vært rapportert at Odd ønsker opp mot 3-4 millioner kroner i kompensasjon for å slippe ham «før tiden».

Dersom Odd og Rosenborg ikke hadde blitt enige om en overgang innen overgangsvinduet stenger 30. juni, kunne ikke Børven spilt for RBK før 8. september. Dette skyldes regelverket rundt de såkalte overgangsvinduene og registrering av nye spillere.

Debut mot VIF

Nå ser det derimot ut til at Børven blir RBK-spiller med umiddelbar virkning. Dermed kan han debutere mot Vålerenga hjemme onsdag.

Odd har vært klare på at de måtte ha på plass en Børven-erstatter. Mandag signerte Mushaga Bakenga for skiensklubben. Det bidro trolig til at det var enklere å gi slipp på Børven.

Verken Børven, Tore Andersen, Einar Håndlykken eller Mikael Dorsin har besvart NTBs henvendelser.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...