Nea Radio

Børven på medisinsk test i ny klubb

På tur til ny klubb: Torgeir Børven skal være på tur til den tyrkiske klubben Ankaragücü. Her fra da han scoret under kampen på islandske Breidablik i Europaligaens første kvalifiseringsrunde. Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Tirsdag morgen forlot Torgeir Børven Trondheim. Kun tre måneder etter at han kom til Rosenborg.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 29.09.2020 kl 13:28

– Han dro i morges, for å gjennomføre en medisinsk test i en annen klubb. Det er det jeg kan si nå, bekrefter RBKs sportssjef Dorsin til Adresseavisen tirsdag morgen. Etter hva Nea Radio erfarer skal Børven lande i Ankara klokken 19, tirsdag kveld.

Forrige torsdag kunne Adresseavisen fortelle at tyrkiske Ankaragücü har lagt inn et bud på RBK-spiss Torgeir Børven. Ankaragücü er nyopprykket til den øverste ligaen i Tyrkia.

Mandag kveld fikk både Nettavisen og Adresseavisen opplyst at Børven skulle sette seg på et fly til den tyrkiske hovedstaden tirsdag.

Vestlendingen var et hett navn, da han ankom Lerkendal for tre måneder siden. I fjor var han Eliteseriens toppscorer for Odd, og han ble spådd en god fremtid i Rosenborg.

Etter det Adresseavisen har grunn til å tro er ikke overgangen noe RBK vil tjene noe særlig med penger på, ut fra hva Børven kostet da klubben kjøpte han ut av Odd-kontrakten i sommer.

Det ble den gang spekulert i at RBK betalte mellom en og to millioner kroner for Børven.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...