ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Børven på medisinsk test i ny klubb

På tur til ny klubb: Torgeir Børven skal være på tur til den tyrkiske klubben Ankaragücü. Her fra da han scoret under kampen på islandske Breidablik i Europaligaens første kvalifiseringsrunde. Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Tirsdag morgen forlot Torgeir Børven Trondheim. Kun tre måneder etter at han kom til Rosenborg.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 29.09.2020 kl 13:28

ANNONSE
Annonse

– Han dro i morges, for å gjennomføre en medisinsk test i en annen klubb. Det er det jeg kan si nå, bekrefter RBKs sportssjef Dorsin til Adresseavisen tirsdag morgen. Etter hva Nea Radio erfarer skal Børven lande i Ankara klokken 19, tirsdag kveld.

Forrige torsdag kunne Adresseavisen fortelle at tyrkiske Ankaragücü har lagt inn et bud på RBK-spiss Torgeir Børven. Ankaragücü er nyopprykket til den øverste ligaen i Tyrkia.

Mandag kveld fikk både Nettavisen og Adresseavisen opplyst at Børven skulle sette seg på et fly til den tyrkiske hovedstaden tirsdag.

Vestlendingen var et hett navn, da han ankom Lerkendal for tre måneder siden. I fjor var han Eliteseriens toppscorer for Odd, og han ble spådd en god fremtid i Rosenborg.

Etter det Adresseavisen har grunn til å tro er ikke overgangen noe RBK vil tjene noe særlig med penger på, ut fra hva Børven kostet da klubben kjøpte han ut av Odd-kontrakten i sommer.

Det ble den gang spekulert i at RBK betalte mellom en og to millioner kroner for Børven.

Nøkkelord

ANNONSE