Nea Radio

Nea Radio

Bokstavlig talt siste innspurt før valget

Kamp på kniven: I forbindelse med Bilfæst Stjørdal og også med valgkampinnspurten lørdag, ble det arrangert politikerduell på Lånkebanen. Senterpartiets Rolf Berg vant knepet over Leif Eggen fra Venstre og på tredjelpass kom og FrPs Arild Gressetvold. Mellom dem står Ignacio Calderon (16) som er utvekslingstudent i Stjørdal og bor hos Leif Eggen. Foto: Anne Gundersen

I helga var det både Bilfæst Stjørdal og innspurt i valgkampen. Så hvorfor ikke slå to fluer i ett smekk? Dermed ble det politikerduell på Lånkebanen!

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Det var ingenting å si på stemningen i Stjørdal lørdag. Ikke bare var det innspurt i valgkampen, men Bilfæst Stjørdal viste seg å bli en gedigen suksess. Arrangørene av festen bestemte seg for å utfordre kommunens ledende politikere til en duell på Lånkebanen og det var det mange som takket ja til .

Saken fortsetter under lydklippet

Leif Eggen, Ivar Vigdenes, Ole Hermod Sandvik og Rolf Berg om politikerløpet på Lånkebanen lørdag

Viktig

Etter å først havnet på delt førsteplass, tok Leif Eggen fra Venstre og Rolf Berg fra Senterpartiet en ekstra runde for å få kåret en endelig vinner. Seierherren ble Berg, som innrømmet at det nok ikke var første gang han foretok uvettig bilkjøring i mer eller mindre ordnede former. For Leif Eggen var det symbolske det viktigste.

– Venstre er et miljøparti men det er viktig å huske på at motorsporten har gjort mye for å utvikle bedre og mer miljøvennlige biler, mener Eggen.

Fanger opp

– Jeg skjønner godt at mange, kanskje særlig unge gutter, lar seg fascinere av motorsport og det er mange som har fått livene sine på rett kjøl etter å ha blitt tatt inn i dette unike og inkluderende miljøet, sier han.

Revers

Det gikk så som så med både ordfører og varaordfører, som skyldte på reversen da resultatene kom for en dag. Arild Gressetvold fra FrP, kom på en respektabel tredjeplass.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...