Nea Radio

Bluesfolket satser på ungdommen

Gamlegutta: Kjell Inge Brovoll i spissen for et innslag under Blues Jam på Stjørdal. Neste dato for det månedlige arrangementet er 8. mars. Foto: Anne Gundersen

En torsdag i måneden arrangeres det Blues Jam på Stjørdal. Her kan hvem som helst bli med, men aller mest ønsker gamlegutta seg at yngre krefter kommer på banen.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 15.02.2018 kl 08:36

– Folk kommer tidlig for å få plass, sier Per Anders Elvertrø. Han er den blant folket i Blues in Hell som har ansvaret for Blues Jammen i Stjørdal som finner sted sånn omtrent hver første torsdag i måneden. Han stemmer gitaren mens folk strømmer på og har tid til et par ord før han skal på scenen med blant annet Kjell Inge Brovold og Terje Craig.

– Vi begynner sånn og så ser vi hva som skjer, det er åpen scenen og den som vil kan hive seg med, forteller han.

Saken fortsetter under lydklippet

Foto: Anne Gundersen

Satser ungt

En av satsningene til Blues in Hell, er ungdom.

– Vi har knyttet til oss utrolig mange flinke, unge musikere, både fra miljøet rundt musikklinja ved Ole Vig og ellers. Men det er ikke bare musikalsk ungdommen er ønsket.

– Vi prøver å få dem til å bli interesserte i å også bidra i organisasjonen. Vi blir jo ikke akkurat yngre med årene, så vi trenger noen arvtakere til å ta seg av festivalen, ler han.

European Blues Challenge

I mars braker det virkelig løs. Da har Blues in Hell blitt valgt ut som vertskap for European Blues Challenge.

– Det kan best sammenlignes med bluesens Melodi Grand Prix, forklarer Elvertrø.

– Det kommer 21 artister fra en rekke forskjellige land, og disse skal konkurrere om hvem som blir årets bluesartist. Det blir helt fantastisk og å få tildelt dette arrangementet er virkelig ærefullt.

SKA-Frika

I løpet av kvelden går også lokale SKA-Frika på scenen, et band som til tross for sin unge alder virkelig har gjort seg bemerket i norsk musikkliv.

– De er flotte representanter for hva man kan få til når man virkelig vil, avslutter Per Anders Elvertrø, før han gjør seg klar til å gå på scenen og lage søt musikk sammen med dem som måtte ønske å være med.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...