Nea Radio

Blir tildelt årets kulturpris i Selbu kommune

Arkivfoto Foto: Kirsten Røset

Hovedutvalg helse og oppvekst vedtok i sitt møte 04.11. å tildele Marit Dahlø Selbu kommunes kulturpris for 2020.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 05.11.2020 kl 12:45

Marit Dahlø har i mange år vært en administrativ drivkraft innen kulturlivet i Selbu kommune. Hun er et organisatorisk talent utenom det vanlige som ordner alle ting på beste måte i de prosjektene hun leder, har alltid den fulle og hele oversikt over alt, og hun holder alle tråder trygt i sin hånd. Det er en fryd å samarbeide med henne, og hennes organisatoriske arbeid gjør arbeidet for alle andre mye enklere. Det kommer fram i en utsendt pressemelding fra Selbu kommune.

Drivkraft i kulturlivet

– Hvordan er det å bli tildelt kulturprisen fra Selbu kommune?

– Det er trivelig å bli tildelt prisen, men jeg er har vært så heldig å fått jobbe med dette som har gitt meg mange flotte opplevelser og det er det som teller mest for meg. Det er ikke mange som har blitt tildelt kulturprisen så det er jo stas, sier Marit Dahlø.

– Du har jo bidratt på flere fronter når det kommer til kulturlivet i Selbu. Trekkspill-NM i 1999 og oppsetting musikalen Grease for å nevne noe. Hvor finner du energien til alt?

– Det er all positiviteten som følger med slike arrangement som gjør at du får drivkraft til å holde på. Jeg er ikke noe sportsinteressert, så det passer meg veldig godt med de arbeidsoppgavene som har vært i forbindelse med kulturelle arrangementer, forteller Dahlø

Det lille ekstra

– Jeg har et slagord jeg bruker og det er. Det lille ekstra. Altså det skal ikke så mye til før en kan gjøre mye ut av, avslutter Marit Dahlø

Noen av prosjektene der Marit har hatt det organisatorisk ansvaret:

Trekkspill-NM 1999

Verdenscaravantreffet på Årsøya 2001

Hun har vært produsent for en rekke teateroppsetninger, bla.

Dobbelsats og freske fraspark

Fossekall (Kalvåa)

Den spanske flue (ungdomsteateret)

Folk og røvere i Kardemomme by (ungdomsteateret)

Musikalen Grease

Hun hadde også produsentansvar for Snømørkt, og i disse dager er Marit produsentansvarlig for filmen om Birch- dynastiet.

Det er ingen tvil om at Marit Dahlø er en verdig mottaker av Selbu kommunes kulturpris. Slik avsluttes den utsendte pressemeldingen fra Selbu kommune

Hør intervjuet med Marit Dahlø her:

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...