Nea Radio

Blir ny redaktør i Fjell-Ljom

Nils Kåre Nesvold ønsker å føre Fjell-Ljoms lange avistradisjoner videre. 
– Men avisa skal også bli en attraktiv aktør på andre plattformer, sier han.

Styret i Fjell-Ljom har ansatt Nils Kåre Nesvold som ny redaktør og daglig leder i avisa.  – Nå skal Fjell-Ljom også satse på nett, sier han.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Nils Kåre Nesvold har bred medieerfaring fra aviser, radio og tv. Han har blant annet vært redaktør og daglig leder i Arbeidets Rett og Fosna-Folket, nyhetsredaktør i Gudbrandsdølen Lillehammer Tilskuer og digitalredaktør i Nea Radio. I tillegg har han arbeidet som journalist, vaktsjef, videoreporter og administrasjonssjef i NRK til sammen 17 år. Nesvold startet tidligere i år bedriften Fakta Film AS i Brekken, og den virksomheten skal videreføres uten han ved roret.

– Jeg hadde tenkt å gjøre andre ting de neste åra. Men i en tid der mediene er i kraftig endring, og kanskje mer enn noen gang trengs i lokalsamfunnet, kunne jeg ikke si nei til dette tilbudet, sier Nesvold. Han tar over sjefsstolen i Fjell-Ljom 1. januar 2019.

Fra en til sju dager i uka

Han har mange planer for avisa uten at han vil røpe for mye.

– Blant annet skal Fjell-Ljom satse mer digitalt og bli en viktig aktør på nett. I tillegg til ukentlig papiravis, skal Fjell-Ljom etter hvert være på nett sju dager i uka, sier Nesvold.

Han sier videre at avisa skal drive med seriøs og viktig journalistikk, være innbyggernes vaktbikkje og ha en tydelig stemme i lokalsamfunnet. Vi skal kort sagt styrke avisa og bli enda mer attraktiv for lesere og annonsører, sier han.

Fornøyd styreleder

Fungerende styreleder i Fjell-Ljom, Leif Bangsund, er veldig fornøyd med å få på plass en så rutinert pressemann som Nils Kåre Nesvold som toppleder i avisa.

– Styret har vært opptatt av å rekruttere en leder med sterk digital kompetanse, og vi er trygge på at Nesvold har den kunnskapen som trengs for å ta Fjell-Ljom inn i den digitale verden. 2019 vil bli et spennende år for avisa, sier Bangsund.

Hør intervju med Nesvold her:

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...