Nea Radio

– Blinken med skivebom

Ordførerkandidat Olav Halvor Megård fra Pensjonistpartiet i Holtålen er fortvilet over lederartikkel i bygdebladet i Haltdalen, Blinken.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 28.06.2019 kl 08:21

I en pressemelding skriver Olav Halvor Megård fra Pensjonistpartiet i Holtålen at han kjenner på en følelse av tristhet og nedstemthet etter å ha lest redaktør Ivar Voldens mistenkeliggjøring av ham som person og tydeligvis starten på en svertekampanje av Pensjonistpartiet: (Se lederartikkelen lenger ned på siden)

Jeg har overfor redaktøren forlangt å få motsvar i bladet som er i tråd med vanlige presse etiske retningslinjer. Denne redaktøren har imidlertid sine egne retningslinjer og

kunne fortelle at dette ikke var skikk og bruk i Blinken. Og dessuten var neste utgave av Blinken planlagt gitt ut etter kommunevalget. Ukas kaktus er herved sendt redaktøren.

Jeg har fått masse positive tilbakemeldinger på mitt innlegg i Arbeidets Rett mot eiendomsskatt. En hallusinasjon er i følge google en tilstand der man kan se og høre ting som ikke eksisterer eller er virkelige. Kan redaktøren ha vært i en slik tilstand? Alle som kan lese ser at det står f.eks å opprettholde en desentralisert skolestruktur. Det står ingen ting om at oppvekstsenteret i Haltdalen skal legges ned.

Megård vil sitere ett kulepunkt fra Pensjonistpartiets program:

- PP vil opprettholde dagens skolestruktur

Når vi først er i Haltdalen vil vi gjerne opplyse Blinkens lesere om at vi også har programfestet å sette ned vassavgiften i de kommunale vassverkene med ca 35 prosent, altså den delen av avgifta som skyldes finansieringa. Dette gjør vi med å sanere gjeld ved bruk av kommunale fond. Vi har vurdert dette som juridisk holdbart og økonomisk forsvarlig.

Vår kamp mot eiendomsskatten er vår hovedsak. Vi ønsker kommunale fingre ut av lommeboka til oldemor, bestefar, aleneboende og uføretrygdede. Såpass respekt fortjener de.

Olav Halvor Megård
Leder i Pensjonistpartiet i Holtålen

Foto: Faksimile fra Blinken

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...