Nea Radio

Stjørdals-Blink - Tromsø (4-2)

Ellevill forestilling - knuste serielederen

Intet annet enn jubel for Blink mot Tromsø lørdag ettermiddag. Foto: Henrik Einangshaug/Arkiv

Blink herjet i ny ellevill målfest på MUS Stadion Sandskogan.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 24.10.2020 kl 17:26

Stjørdals-Blink hadde tapt tre kamper på rad, og ikke vunnet på fire, foran dagens oppgjør. Den rekka ble det slutt på mot selveste serielederen.

De første ti minuttene var friske av hjemmelaget. De hadde ballen mest, sto høyt og fikk flere gunstige gjenvinninger. Men, deretter tok bortelaget over. Tromsø kom til flere farligheter der de enten tok Blink i ubalanse, eller kom til innlegg fra sin venstreside. Hverken Azemi eller Blakstad Sivertsen - som kom inn i startelleveren i siste liten, for Kitolano - fikk trøkk nok på avslutningene til å overliste Frenderup innledningsvis.

Holdt i 17 minutter
Nok trøkk i avslutninga fikk derimot Kent-Are Antonsen da han sendte Tromsø i føringa etter 17 minutter. En strålende corner fant hodet til banens minste spiller, og ringreven headet inn ballen fra bakerste stolpe. Litt senere, etter halvspilt omgang hadde Tromsø en enorm dobbelsjanse. Det klingret i metallet etter et stolpeskudd, før Frenderup vartet opp med ei fantomredning etter ei avslutning av Azemi.

Enorme minutter
I andre halvdel av omgangen fikk vi se et langt bedre hjemmelag. De holdt langt mer på ballen, og bygde opp momentum. Trøkket fikk avkastning da Stokke ble felt innenfor sekstenmeteren, og Lillebo puttet sitt 13. mål i år fra straffemerket etter 37 minutter. Kun tre minutter senere gikk hjemmelaget opp i føringen da nykommer Ask Tjærandsen-Skau fyrte av en kanon i krysset fra 23 meter.

Utlignet før pause
Plutselig ble det ekstremt mye action på MUS Stadion Sandskogan. Bortelaget utlignet etter 44 minutter på nok en corner. Målscorer var toppspiss Azemi. Litt av en omgang på Stjørdal - og alle med Blink-hjerte hadde mer i vente.

Utrolig bom
Sistnevnte pangstartet andreomgang for bortelaget med et skudd i tverrliggeren, på åpent mål. Der burde Tromsø snudd kampen. Deretter dreide det meste seg om Blink. Hjemmelaget spilte seg til en rekke gode muligheter, og trioen Skau, Nygaard, Kartum funket meget bra sammen på midtbanen.

Nytt tverrliggertreff
Etter 67 minutter traff Tromsø metallet for tredje gang. En chip fra 30 meter gikk i tverrliggeren og slo ned på streket bak Frenderup. Der skulle man hatt goalline-technology i OBOS, for den ballen kunne ikke vært mange centimeter fra å være i mål.

Tilbake i ledelsen
Tromsø har puttet to på corner, men hjemmelaget vil ikke være noe dårligere. Etter 70 minutter gikk Blink opp i føringen for andre gang da Lorentsen - en annen nykommer - scoret fra en strålende corner av Kartum. Fem minutter senere puttet Lillebo på nok en corner fra Kartum. En utrolig utvikling på en ellevill kamp. Blink sto av presset til Tromsø bra det siste kvarteret, og tok en enorm seier.

Blink påfører dermed Tromsø deres første tap siden de ble slått av Lillestrøm i midten av september. I en eventyrlig sesong for hjemmelaget må dette være høydepunktet - så langt.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...