Nea Radio

Blink-toget cruiset mot ny trepoenger, men sporet av mot slutten

Toppscorer Lillebo var i meget godt slag også i kveld. Foto: Per-Erik Ofstad

Blink-toget cruiset mot nok en trepoenger, men måtte nøye seg med ett poeng etter en hektisk sluttfase.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 04.08.2020 kl 13:31

Det ble ikke uventet en tight start på kampen. Lagene ble veid omtrent like tunge før kampstart, noe kampbildet reflekterte. Kun et straffespark - vel omsatt av Lillebo skilte lagene ved hvilen. Stokke ble felt og straffe så grei nok ut. Straffen ble gitt etter kvarteret av kampleder Christian Moen.

Stjørdals-Blink - Jerv

Resultat: 2-2 (1-0)
Målscorere: Lillebo (2), Pibe, Wichmann
Kveldens variant: Kampdelegat Tormod Larsen viste en pekefinger til Hæsjrampen etter kampslutt.
- Det var ingen dramatikk, men de må slutte med røyken, sa den meget kyndige fagmannen kort og presist etter kampslutt.
BB: Lillebo

Jerv startet andre halvdel med et solid trøkk på Blink, og fem minutter inn fikk de et straffespark etter hands. Storscorer Campos trappet selvsikkert opp for å ta ellevemeteren, men Blinks karismatiske landslagskeeper plukket costaricanerens straffe med en meget kvalifisert redning.

Frenderup hadde en meget habil strafferedning. Foto: Per-Erik Ofstad

Straffen er Blink-spiller Vebjørn Vinje alt annet enn enig i.

- Jeg føler dommeren ser noe ingen av oss spillerne ser.

Særdeles fartsfylt i 2. omg

Istedenfor utligning til Jerv, var det Blink som økte til 2-0 minutter senere med storscorer Lillebo. Avslutninga sto til 6 på terningen, og var utvilsomt blant de frekkeste scoringene som har blitt scoret på MUS Stadion foreløpig.

-Frenderup har bra trøkk i beina og keeperen kom langt ut. Da kunne jeg bare chippe ballen inn, sier Lillebo selv.

Herfra og inn handlet mye om bortelaget. 72 minutter inn reduserer Pibe, og et par minutter senere får Jerv nok et straffespark. Denne gangen får kaptein Wichmann muligheten. Han tar bedre vare på muligheten og utligner med et særdeles velplassert straffespark. I mixed zone etter kampen ytret Vinje sin misnøye også med denne avgjørelsen.

Dommeren sto i fokus etter kampen

-Dommeren kommer litt i fokus. Det er to situasjoner der, som i hvert fall for min del føles feil. Begge er fra veldig nært hold hvor man har armene inntil kroppen. Hvis man skal blåse straffe på det der så må vi snart begynne å spille fotball uten hender tror jeg, sier toppscorer i OBOS-ligaen, Lillebo.

- Det var egentlig en tredje situasjon som kanskje var hands hvor det ikke ble dømt. Det kjennes kjedelig ut, men keeperen redder den ene straffen. Vi kan ikke skylde bare på dommeren, men det er en faktor, innrømmer Lillebo.

Kunne gått av banen uten poeng

Ti minutter før slutt kunne Campos fullført snuoperasjonen, men linjedommeren annulerte et mål for offside.

Fasit etter 90 minutter ble poengdeling. Jerv-trener Sandstø var helt klar på at dette var to poeng tapt for sørlendingene, mens Vikvang lurer på om hovedtreneren på motsatt side hadde sett den samme kampen.

Blink hadde nok mer enn gjerne tatt ett poeng mot langt mer ressurssterke Jerv før sesongstart, og skal vel være greit fornøyd med det også i kveld.

Flere reaksjoner kommer...

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...