Nea Radio

Blink skjøvet ned fra tabelltoppen

En time med jubelfotball, ble etterfulgt av en mareritt-halvtime for Blink. Foto: Knut Jegersen

OPPDATERT: Hør Vikvang etter tapet. Blink hadde nesten OBOS-biletten i lomma etter en time mot Fredrikstad, men så raknet alt.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 13.10.2019 kl 19:22

For alle Blink-fans har det i lengre tid vært en dato i kalenderen som har skilt seg ut. 13. oktober 2019, Stjørdals-Blink - Fredrikstad, nr. 1 mot nr. 3. Sjelden har forventningene og omstendigheten vært av en slik karakter som i dag. Det skulle de rutinerte ringrevene fra østlandet vise seg å takle best.

Stjørdals-Blink - Fredrikstad

Resultat: 2-3 (1-0)
Scoringer: Kartum, Lillebo, Nilsen, Kjeldsrud Johansen (2)
Tilskuertall: 835

Stor underholdning

Storkampen var åpen fra start. To angrepsvillige lag skapte en rekke farligheter på hverandre. Blink hadde en knapp overvekt av ballinnehavet, og skapte også de fleste farlighetene. Etter 26 minutter scoret omgangens store spiller, Sander Kartum. Midtbane-maestroen startet en nydelig kontring, spilte ballen innom Sørløkk og fikk ballen tilbake alene med keeper på fem meter.

Blink best før pause

Blink gikk til pause med en ledelse 1-0, men det kunne fort gått annerledes. Allerede etter 8 minutter var Fredrikstads spydspiss Tim Nilsen alene med Frenderup i Blink-målet, men en nydelig redning av keeperprofilen hindret baklengs. Før kvarteret var omme rakk også bortelaget å sette en ball i stolpen. Fredrikstad kunne nok scoret i løpet av omgangen, men dyktighet og en liten dose flaks gjorde at Blink holdt nullen.

Likt med ti minutter igjen på klokka

Hjemmelaget startet andreomgang best, men Fredrikstad tok etterhvert over. Lillebo åpnet omgangen med et kremmerhus fra hjørnet av sekstenmeteren. Det var scoring nummer 21 denne sesongen for Blinks toppscorer. Deretter var det Fredrikstad for alle pengene. Etter 66 minutter reduserte Tim Nilsen etter en dødball. Kvarteret senere får Fredrikstad en ny dødball, og denne gangen utligner Henrik Kjeldsrud Johansen.

Raknet i sluttminuttene

Med 2-2 på tavla og ti minutter igjen av ordinær spilletid sliter hjemmelaget med å låse av kampen. Midtbanetrioen Kartum, Tromsdal og Sørløkk fungerte meget godt offensivt, men de slet med å demme opp mot Fredrikstad-spillerne i sluttminuttene. FFK hadde ikke noe å tape de siste minuttene, og kjørte frem alt de hadde. På tross av at sisteskansen Frenderup var i storslag klarte ikke Blink å holde på det ene poenget. På overtid gikk Fredrikstad i ledelsen ved Kjeldsrud Johansen. Enorm jubel i Fredrikstad-leieren, og desto stor skuffelse blant alle med et Blink-hjerte.

Mistet tabelltoppen

Dermed mistet Blink tabelltoppen til Kvik-Halden. Blink ligger nå ett poeng bak den nye eneren i avdelinga, men har vesentlig bedre målforskjell dersom de to lagene skulle ende likt. Blink spiller borte mot Egersund neste helg, før Sola tar turen til Nye Blinkbanen om to uker. For Kvik-Halden venter Fredrikstad og Nardo i de neste kampene.

Flere spennende kamper i vente

Med mindre Blink taper de to neste kampene, og Fredrikstad vinner de to neste kampene blir Blink blant de to beste. Det betyr at laget er tilnærmet sikret kvalifisering til OBOS-ligaen. Andreplassen fra avdelinga møter nummer to fra Postnord-ligaen avdeling 2. Vinneren av dette oppgjøret møter laget som ender på kvalifiseringsplass i OBOS-ligaen.

Roar Vikvang om de dramatiske sluttminuttene, Robert Williams, prisen som årets trener og muligheten for opprykk

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...