Nea Radio

Feirer 100 år i fjellet:

-Bli med på skattejakt etter gratis fiske i 100 år

Fjelloppsyn og saksbehandler i fjellstyrene i Holtålen, Marit S. Langen, med et av bevisene på at du har funnet gave.

Fjellstyrene jubilerer.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Fjellstyrene feirer 100 år i år og har i anledning jubileet plassert ut 100 bursdagsgaver i sine statsallmenninger. Veiene i fjellet er nå åpnet, fiskebettet godt og det er bare å snøre på fjellskoene og begi dere ut på årets store skattejakt.

I år er det derfor ekstra spennende å gå på tur. Alle landet statsallmenninger har lagt ut hver sin bursdagsgave og inviterer nå turfolket til å bli med på skattejakt. Finner du en av boksene, vinner du gratis fiske hos ditt lokale fjellstyre i 100 år framover. I Holtålen er det to fjellstyrer; Ålen Fjellstyre og Haltdalen Fjellstyre. Hver av disse fjellstyrene har plassert ut hver sin gaveeske.

Gaven er plassert i en flott gaveeske som inneholder et gratis fiskekort for stangfiske som varer i 100 år og er gyldig for en person i den statsallmenningen fjellstyret administrerer.

Hvor ligger boksen? 
Kanskje ligger den ved en av de åpne fjellstyrebuene, ved et fiskevann eller på en fjelltopp. Et lite hint i dette tilfellet kan være at du øker sjansen for å finne skatten hvis du er en ivrig fisker.

Hvis du finner boksen, tar du kontakt med ditt lokale fjellstyre. De vil da sørge for at fiskekortet blir registrert på ditt navn. I tillegg er det veldig hyggelig om du husker å publisere bilder fra din gavejakt på Instagram med emneknagg #fjellstyregavene.

På kartet på www.fjellstyregavene.no kan du se hvilke bokser som er funnet og hvilke bokser som fremdeles ligger ute. Så langt er det tre gaver som er funnet.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...