Nea Radio

Bli med på banen!

Kjøretur: Dersom du kjøper billett til HellRX kan du risikere å vinne en kjøretur i rallycross-bil på Lånkebanen, sammen med Tore Kristoffersen. Foto: Anne Gundersen

Nytt av året under HellRX er at du kan vinne tur med muskelbil på banen på Lånke!

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 04.06.2019 kl 12:04

Alle som løser billett til VM i rallycross på Lånke før midnatt onsdag 12. juni risikerer å bli en av fire som trekkes ut for å bli med på en heidundrende tur på Lånkebanen.

– Egentlig skulle jeg stille i løpet selv, men vi fikk ikke motoren klar før påmeldingsfristen gikk ut, forteller eventansvarlig og ivrig rallycrosskjører, Tore Kristoffersen.

– Så siden jeg ikke kunne bli med, måtte jeg finne en annen grunn til å kjøre på banen, ler han.

Saken fortsetter under lydklippet

Foto: Anne Gundersen

Fire vinner

Tore forteller at de ble enige om å trekke fire vinnere av en kjøretur på banen.

– Da snakker vi skikkelig bil og voldsomt tempo! Han forklarer at bilen det er snakk om går fra 0 til 100 på 2,5 sekund.

– Vi snakker ikke søndagstur her! Vinnerne trekkes på billetten.

– Men jeg må legge til at dette ikke er for alle. Dersom du har helseproblemer, eller om du er nervøs, så si nei. Det går helt fint. Da finner vi en person det passer bedre for, avslutte Tore Kristoffersen.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...