Nea Radio

Bli bøssebærer!

Still opp: Ordfører i Malvik, Ingrid Aune, oppfordrer så mange som mulig til å melde seg som bøssebærere under TV-aksjonen førstkommende søndag. Foto: Anne Gundersen

Søndag er det igjen tid for TV-aksjon og i år går inntektene til Kirkens Bymisjon. Ordfører i Malvik, Ingrid Aune, oppfordrer alle til å bli med på årets viktigste søndagstur.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Søndag går NRKs TV-aksjon av stabelen og mange gleder seg til å gå fra dør til dør for en god sak. Ordfører i Malvik, Ingrid Aune, oppfordrer likevel flere til å bli med.

– Vi ser at vi mangler en del bøssebærere og håper at flere melder seg til å være med å gå årets viktigste søndagstur, sier hun.

– Det er ikke for sent å registrere deg, noe du kan gjøre på kommunens hjemmesider. I tillegg er det bare å møte opp på et av møtestedene dersom du våkner på søndag og finner ut at du har lyst å bli med ut å gå likevel, vi omorganiserer gjerne rutene for å få flest mulig med.

Saken fortsetter under lydklippet

Foto: Anne Gundersen

Vennlige rivaler

Kommunene konkurrerer gjerne innbyrdes om å være den som gir mest per innbygger. Slik er det også i Værnesregionen.

– Ja, det er klart, smiler Aune.

– Vi vil jo gjerne være best. Og når det gjelder en sak som dette, så blir resultatet bedre jo mer vi konkurrerer, så det er bare positivt.

Aune mener at årets TV-aksjon er viktig.

– Bymisjonen gjør et viktig arbeid. Det er nå en gang slik at noen faller utenfor og da blir organisasjoner som dette svært betydningsfulle.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...