Nea Radio

Ble til tider rundspilt - vant til slutt komfortabelt

Pål André Helland noterte seg for en scoring og tok corneren som ledet til Hovlands scoring. Foto: Henrik Einangshaug

Rosenborg tok en viktig og komfortabel seier mot Viking - uten at spillet imponerte nevneverdig.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 31.07.2020 kl 00:11

Rosenborg tok en viktig trepoenger mot Viking, men stilnet nok ikke alle kritikerne.

Rosenborg - Viking

Resultat: 3-0 (1-0)

Målscorere: Pål André Helland, Even Hovland, Torgeir Børven

Kveldens variant: Typen på rad 6 på Pepsi Max-tribunen. Holdt trøkket oppe på en ellers stille stadion. Fin bass i røsten og god timing i ropene. Terning 5 og kudos herfra.

BB: Faye.

Førsteomgang var heller nitrist målt i alle parametre, foruten ett - et veldig viktig ett.

I målprotokollen sto Rosenborg med en scoring, mens Viking gikk av banen målløse. Pål André Helland sto for scoringen med et velplassert skudd fra spissen av sekstenmeteren. Ledelsen til pause kan faktisk på mange måter omtales som et aldri så lite ran, for Viking dominerte omgangen totalt. Konradsen og Reginiussen forlot banen med skader - et solid skudd i baugen for Henriksen og co.

Rundspilling på hjemmebane er tidligere noe som har vært forbeholdt kamper i Europa. Vi så det riktig nok tidligere i år mot suverene Glimt, men nå var det Viking - en middelmådighet i norsk fotball som sto på motsatt halvdel.

Meget bedre i andre halvdel

I andre halvdel var det et bedre hjemmelag vi fikk se. Ti minutter ut i omgangen konverterte Hovland nedfallsfrukt fra en corner til edleste fotballvalør - nemlig mål. Da gikk litt av lufta ut av Viking. Stort bedre ble det ikke for bortelaget da Børven ga Rosenborg 3-0 etter et strålende legg fra Dahl Reitan.

Debutant Skjelbred ble byttet av etter 73 minutter. Han var på ingen måte dominant og må nok få flere minutter før han blir varm i trøya. Stjørdalingen Franklin Nyenetue var for første gang i kamptroppen, men ble sittende på benken.

Flere reaksjoner kommer..

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...