Nea Radio

Ble kastet ut av konkurransen

Ble tatt inn igjen og endte opp som nummer tre

Stian Leinsvang og Jan Kåre Nesset med sjekk pålydene 20.000 kroner Foto: Privat

20.000 kroner til NMK Gaula Motorsport.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 22.11.2019 kl 01:17

Tidligere i høst ble NMK Gaula Motorsport nominert til NTEs konkurranse "Laget Mitt".

I statuttene for å bli med heter det at organisasjonen må ha sin aktivitet i en av kommunene vi har definert som «Søndre Trøndelag».

- Kandidatene må ha et allmennyttig formål innen breddeidrett, kultur eller humanitært arbeid. Interesseorganisasjoner kan ikke delta.

- Kandidatene må være politisk og religiøst nøytrale.

- Kandidatene kan ikke være miljøbelastende.

- Enkeltutøvere kan ikke foreslås som kandidater.

- Vinnere skal etter avtale kunne profilere NTE som vinner av «Laget Mitt».

Lag som ikke oppfyller kriteriene vil bli disket fra konkurransen, og det var nettopp det som skjedde med NMK Gaula.

Motorklubb vant

Også årets vinner, Snillfjord Motorklubb ble i likhet med NMK Gaula disket, med begrunnelse i at konkurransen ikke gjelder for miljøbelastende aktiviteter som motorsport.

Dagen etter avslaget, fikk pipa en annen lyd, og følgende sms tikket inn på mobiltelefoner tilknyttet ledelsen i klubbene:

Hei, Etter at vi sendte ut denne mailen i går har vi fått en del reaksjoner på at motorsport ikke får være med i "Laget Mitt". Vi ser at det er flere gode argumenter for at motorsport skal få være med, og innser at vi har resonnert feil rundt denne regelen. På bakgrunn av dette ønsker NTE å endre vårt reglement i "Laget Mitt" og fremover inkludere motorsport som en viktig del av breddeidretten.

Dette betyr at "NMK Gaula" nå er med i avstemningen i "Laget Mitt.

Fotball og ski

Nea Radio har sett at mange har reagert på at nettopp motorsport ble sett på som miljøbelastende og ikke idrett som fotball på gummigranulerte kunstgressbaner og skisport med fluorsmurning og produksjon av kunstsnø.

Om det er rotet rundt nominasjoner, avslag og så inn i varmen igjen som er årsaken, vites ikke. Men motoridrettene tok mange av de øverste plassene i konkurransen.

Det var om å gjøre å få så mange som mulig til å stemme på den respektive klubben, og vinneren, Snillfjord Motorklubb fikk 3544 stemmer.

Nummer to ble Melhus Håndball G18 med 2144 stemmer og NMK Gaula endte som sagt på tredjeplass med 1883 stemmer.

Bronsevinneren kommenterer resultatet slik på sine facebooksider:

– Da er NTEs konkurranse "Laget mitt" avsluttet, og vi må takke for alle delinger og stemmer som er gjort i løpet va de siste dagene🙌 Jaggu klarte vi å hale 3. plassen i land😄🥉

Også skikkelig artig at alle de 4 nominerte motorsportsklubbene kom på topp 5! Dette viser hvilket engasjement det er i motorsportmiljøet.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...