Nea Radio

Hør den dramatiske historien:

Ble møtt av traumeteam etter maleulykke

Tore Strømøy ler når han forteller den dramatiske historien om fallet, til tross for brukket ribbein. Foto: Karin Jegtvik

Tore Strømøy ble møtt av traumeteam etter å ha falt stygt under maling av hus i sommer. - Det som er mest skadet er forfengeligheten, sier Strømøy.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 13.08.2021 kl 21:30

Det var da Tore Strømøy skulle male veggen på huset sitt i Trondheim i sommer, at han falt og skadet seg.

10-12 stykker sto klar til å hjelpe

- Jeg skulle male en vegg på huset, og sto på ei gardintrapp som var en halvmeter høy da jeg falt. Jeg må nok ha vært sløv da jeg satte fra meg penselen fordi den fløy til sides og jeg dundret ned i plattingen, forteller Tore Strømøy i en sommerprat med Nea Radio.

Husker ikke mye

Han sier han ikke husker mye fra hendelsen, men han husker at datteren hans løp for å få tak i noen som kunne hjelpe. De første som kom var tilfeldigvis to leger. De tok seg av Strømøy til ambulansen var på plass.

Brukket ribbein

- Jeg ble sendt til St. Olavs Hospital med blålys, og der ble jeg tatt imot av et traumeteam på 10-12 stykker, forteller de kjente NRK-profilen.

- Jeg fikk beskjed om at jeg hadde brukket to ribbein, men at det ellers hadde gått bra. Det som er mest skada er vel forfengeligheten, humrer han.

- Så det er jo så teit, vet du. Håret var fullt av beis, så datteren min anbefalte matolje for å få det ut, da løsnet det.

- Har mange tommeltotter

Er du en "klæbb"?

- Nei, men jeg er heller ingen håndverker. Jeg har mange tommeltotter, men jeg hadde bestemt meg for å få beisa ferdig huset.

- Det blir noen uker jeg kommer til å gå krokrygget, men det kommer til å gå bra. Jeg hadde stor planer for ferien, men de blir det ikke noe av nå, sier Tore Strømøy.

Hør intervjuet med Tore Strømøy her:

Her forteller Strømøy om da han falt stygt i sommer.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...