ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Politiloggen:

Ble hentet av sin sønn etter å ha urinert på parkerte biler

POLITIET: Flere steder i fylket har politiet måtte bortvise folk grunnet urinering natt til søndag. Foto: Henrik Einangshaug

Politiet i Trøndelag har hatt en god del å gjøre natt til søndag. Les politiloggen her:

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 27.02.2022 kl 14:46

ANNONSE
Annonse

Det har vært en rekke hendelser for politiet i Trøndelag natt til søndag.

Her er et utdrag fra loggen:

I Nærøysund rykket politiet og vegtrafikksentralen ut til Bergsviktunnelen, etter melding om en steinblokk som hadde falt ned på veibanen. Senere opplyste vegtrafikksentralen på Twitter at det hadde oppstått ett trafikkuhell i tunnelen. Tunnelen er nå åpen for normal ferdsel.

På Tiller ble en fører avhørt og anmeldt, etter at vedkommende kjørte rett over en rundkjøring.

En ung dame ble kjørt til arresten i Trondheim, etter at kvinnen ikke etterkom politiets pålegg om å forlate Trondheim sentrum til klokken 08 søndag, grunnet drikking på offentlig sted. I Nordre gate i Trondheim ble ytterligere to unge jenter bortvist fra sentrum til samme tid grunnet drikking i køen til et utested. Politiet skriver ikke noe om disse har etterkommet, eller ikke etterkommet politiets pålegg.

Senere på kvelden ble en mann i 50-årene hentet av sin sønn, etter at han i beruset tilstand urinerte på parkerte biler i Trondheim sentrum. Vedkommende er bortvist fra sentrum frem til klokken 13 søndag.

Ved Torgkjøkkenet på Oppdal blen mann i 20-årene anmeldt for urinering på offentlig sted.

Politiet måtte i Namsos bistå på en adresse på Spillet, etter at flere personer tok seg inn på en fest de ikke var invitert til.

Politiet har startet etterforskning, etter at en mann i 20-årene ble slått i hodet med en glassflaske på et utested i Levanger. Mannen i 20-årene ble kjørt til legevakta av politiet.

En mann på vei hjem fra fest valgte å gå i 90-sona på E6 på Stjørdal. Politiet fikk kontakt med mannen, og kjørt vedkommende hjem.

I morgentimene søndag fikk politiet melding mulig ruskjøring i Orkanger og på Steinkjer. Begge førerne ble stoppet av politiet, og blåste til over lovlig verdi.

Politiet måtte i Namsos bistå på en adresse på Spillum, etter at flere personer tok seg inn på en fest de ikke var invitert til.

Ved Torgkjøkkenet på Oppdal blen mann i 20-årene anmeldt for urinering på offentlig sted.

En mann på vei hjem fra fest valgte å gå i 90-sona på E6 på Stjørdal. Politiet fikk kontakt med mannen, og kjørt vedkommende hjem.

I morgentimene fikk politiet melding om mulig ruskjøring i Orkanger og på Steinkjer. Begge førerne ble stoppet av politiet, og blåste til over lovlig verdi.

Nøkkelord

ANNONSE