Nea Radio

Black Friday med vri

Annerledes: Jan Sakshaug ved Jan Sakshaug sport AS, vil ikke være med på handlehysteriet. Spesialbutikken velger å heller gi 15 prosent av omsetningen denne dagen til et veldedig formål. Foto: Anne Gundersen

Det er den såkalte Black Friday og alt ligger tilrette for at handlelysten skal gripe tak i lommeboka di. Noen gjør imidlertid er vri på den importerte kjøpefesten.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Dette er dagen der mange går mann av huse for å sikre seg gode kjøp. Det finnes imidlertid en rekke aktører i varehandelen som etterhvert tar avstand fra kjøpefesten. Jan Sakshaug Sport AS på Stjørdal er en av dem.

– Vi er en forholdsvis liten spesialforhandler som ikke har den samme muligheten som de store kjedene til å være med på alle mulige kampanjer som dette, sier Jan Sakshaug og forklarer at bedriften derfor heller velger å gi 15 prosent av omsetningen denne dagen til et veldedig formål.

Saken fortsetter under lydklippet:

Foto: Anne Gundersen

Avstemning

Sakhsaug forteller at de har valgt å kjøre en Facebook-kampanje, der kundene kan gå inn og stemme på hvilket veldedig formål de ønsker at pengene skal gå til.

– Her kan du velge mellom Røde Kors og Kreftsaken. Han sier at kampanjen har fått svært god respons fra publikum.

– Vi ser at dette er noe som fenger. De fleste har et forhold til begge disse organisasjonene, så det spørs om vi ikke må gi litt til begge to, smiler han.

Saken fortsetter under lydklippet

Foto: Anne Gundersen

Katterabatt

Også AniCura Stjørdal Dyreklinikk har gjort en vri.

– Dyrebeskyttelsen har tatt initiativet til en kampanje der det oppfordres til å gi rabatt på kastrering, vaksinering og ID-merking av katter. Dette syntes vi var et flott alternativ til Black Friday og valgte å gå for dette, sier Anita Fløan ved klinikken.

Registrering

Fløan sier at du ikke må benytte deg av tilbudet på selve Black Friday.

– Det du skal gjøre er å ringe eller å sende oss en epost i dag, slik at du blir registrert. Dermed kan du få denne rabatten når det passer deg, sier hun.

– Så dersom du for eksempel har en katt som i dag er tre måneder gammel, kan du dra nytte av tilbudet når denne er gammel nok til kastrering, nemlig seks måneder.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...