Annonse
Nea Radio

Bjørn Morten fikk full pott!

Morsomt: Sommerlekene er et av årets høydepunkter hos Jøssåsen landsby. Fra venstre: daglig leder Johannes Støhr, nestleder Lions Club Malvik, Roy Jevard, president Lions Club Malvik, Halvard Dahle og beboer Bjørn Morten Høyangen. Foto: Anne Gundersen

– Sommerlekene er noe av det artigste vi gjør i løpet av året, sier beboer på Jøssåsen, Bjørn Morten Høyangen.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Annonse

Tirsdag var det sommerleker hos Jøssåsen landsby og dermed kan sommeren offisielt erklæres for åpnet.

– Sommerlekene og også skirennet om vinteren, er det artigste vi gjør her i løpet av året, sier beboer og deltaker Bjørn Morten Høyangen, som var en av rundt 60 beboere som deltok. Begge deler arrangeres i samarbeid med Lions Club Malvik. Og Bjørn Morten, han var en av dem som fikk full uttelling på alle postene under løpet.

Saken fortsetter under lydklippet

Johannes Støhr, Halvard Dahle og Bjørn Morten Høyangen.
Foto: Anne Gundersen

– Vi har lang tradisjon for dette og så vidt jeg vet har vi hatt sommerleker siden landsbyen ble etablert i 1978, sier daglig leder ved Jøssåsen Landsby, Johannes Støhr. Han understreker at det ikke finnes vinnere eller tapere i Sommerlekene, men at det viktigste er å delta.

– Når det er sagt, så har Bjørn Morten lang erfaring og er i toppform.

Viktig arbeid

Lions Club Malvik engasjerer seg sterkt i lokalmiljøet og en forholdsvis fersk president Halvard Dahle, sier at det tok en stund før han fikk oversikten over alt klubben er involvert i.

– Men dette er noe av det flotte med Lions Club. Det er et viktig arbeid vi gjør og det er den mest tungtveiende årsaken til å engasjere seg for min del.

Andeløp

I tillegg til sommer- og vinterleker på Jøssåsen, arrangeres det blant annet også andeløp i Homla, til inntekt for frivillige organisasjoner. Dersom alt går etter planen, blir det andeløp også til høsten.

– Men vi har hatt noen utfordringer med vannstanden de siste årene, så vi må nesten vente å se, sier Dahle.

Nøkkelord

Annonse