Nea Radio

Bjørn Morten fikk full pott!

Morsomt: Sommerlekene er et av årets høydepunkter hos Jøssåsen landsby. Fra venstre: daglig leder Johannes Støhr, nestleder Lions Club Malvik, Roy Jevard, president Lions Club Malvik, Halvard Dahle og beboer Bjørn Morten Høyangen. Foto: Anne Gundersen

– Sommerlekene er noe av det artigste vi gjør i løpet av året, sier beboer på Jøssåsen, Bjørn Morten Høyangen.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Tirsdag var det sommerleker hos Jøssåsen landsby og dermed kan sommeren offisielt erklæres for åpnet.

– Sommerlekene og også skirennet om vinteren, er det artigste vi gjør her i løpet av året, sier beboer og deltaker Bjørn Morten Høyangen, som var en av rundt 60 beboere som deltok. Begge deler arrangeres i samarbeid med Lions Club Malvik. Og Bjørn Morten, han var en av dem som fikk full uttelling på alle postene under løpet.

Saken fortsetter under lydklippet

Foto: Anne Gundersen

– Vi har lang tradisjon for dette og så vidt jeg vet har vi hatt sommerleker siden landsbyen ble etablert i 1978, sier daglig leder ved Jøssåsen Landsby, Johannes Støhr. Han understreker at det ikke finnes vinnere eller tapere i Sommerlekene, men at det viktigste er å delta.

– Når det er sagt, så har Bjørn Morten lang erfaring og er i toppform.

Viktig arbeid

Lions Club Malvik engasjerer seg sterkt i lokalmiljøet og en forholdsvis fersk president Halvard Dahle, sier at det tok en stund før han fikk oversikten over alt klubben er involvert i.

– Men dette er noe av det flotte med Lions Club. Det er et viktig arbeid vi gjør og det er den mest tungtveiende årsaken til å engasjere seg for min del.

Andeløp

I tillegg til sommer- og vinterleker på Jøssåsen, arrangeres det blant annet også andeløp i Homla, til inntekt for frivillige organisasjoner. Dersom alt går etter planen, blir det andeløp også til høsten.

– Men vi har hatt noen utfordringer med vannstanden de siste årene, så vi må nesten vente å se, sier Dahle.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...