Nea Radio

Bilsalget på tur opp

Økende bilsalg: Kristoffersen Bil ligger lett synlig ved E6 nord for Stjørdal, og melder om et bilsalg som er på tur opp. Foto: Runar Kjøsen

Koronakrisen rammet mange bransjer hardt, og det ble tverrstopp også i bilsalget. Nå er dette på tur opp igjen.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Det ble bråstopp i bilsalget da koronakrisen rammet hardt, i tiden før påske.

- De første fjorten dagene på mars hadde vi en kjempemåned med 22 leverte biler frem til koronaen slo inn. Da ble det tverrstopp, sier Tore Kristoffersen som er daglig leder og eier hos Kristoffersen Bil.

Måtte permittere

Ordrebøkene var fulle hos Kristoffersen Bil da koronakrisen traff, men folk valgte å avbestille sine timer da de sannsynligvis var skeptiske med tanke på viruset. Av de 16 ansatte hos Kristoffersen, ble det bare fem igjen en periode.

- Tirsdag etter påske eksploderte telefonen, og ringte hele tiden. På onsdag måtte jeg tilbakekalle alle ansatte, og det var veldig gledelig, sier Kristoffersen.

Etter påske har også bilsalget tatt seg opp igjen, og spesielt på bruktbiler. Det er i hovedsak biler til under 300 000,- folk er ute etter, sier Kristoffersen.

- Vi selger 70 % mer brukt enn nye biler akkurat nå, så bruktbilresponsen er veldig god. Også er den dårligere på nybil.

Kristoffersen understreker at det også selges nybiler.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...