Nea Radio

Solsteik, tuting og gjev premie:

Bilbingo på Jervskogen.

Bilbingoen på Jervskogen har vært populær i mange år.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Hver søndag på sommerhalvåret samler det seg biler på rekke og rad ved Jervskogen skianlegg, da er det nemlig duket for bilbingo, og søndag 09. august var intet unntak. Allerede en time før bingoen var i gang var plassen godt fylt opp med folk som koste seg i sommersolen med kaffe og sosialt samvær. Med ett tallene ble ropt ut over området ble praten byttet ut med bingoblokker og markører – og tut fra bilene til heldige vinnere. Øystein Herfindal forteller om forventningene til kvelden:

- I kveld tror jeg det blir veldig bra. Det er jo fint vær og det har kommet en del biler. Det blir fint i dag, sier Øystein Herfindal.

Han forklarer også kort hva konseptet bilbingo går ut på. Ikke overaskende er det relativt likt den normale bingoen.

- Du kjører bilen inn på den store skistadion som er her på Jervskogen, så kjøper du bingoblokk, som ved vanlig bingo. Tallene blir lest opp over høyttaleranlegg, og når du får bingo må du tute. Så kommer vi og kontrollerer og du blir gitt penger etter en, to eller tre rekker, opplyser han.

Saken fortsetter etter lydklippet

Populær aktivitet

Bilbingoen har holdt på i over mange år og er på generell basis en veldig populær aktivitet. Og selv om Covid-19 sørget for at oppstarten av bingoen ble litt seinere i år, har den også hatt en form for «positiv» påvirkning; for folk er tørste på å komme seg ut og gjøre aktiviteter. Og bingo er en perfekt aktivitet:

- Det er populært, det har jo vært i mange, mange år. Først nede i Hommelvik også her på Jervskogen når stadion her var ferdig. Det ble veldig populært når vi åpnet opp i år, vi kom jo i gang litt seinere på grunn av restriksjonene i forbindelse med koronaviruset. Det var veldig mange som var glad for å kunne komme ut og holde på med det her på søndagene, forteller Herfindal.

- Det har vært ganske bra oppmøte, bedre enn i fjor tror jeg. Det er litt mindre som skjer, og det er kanskje ikke så veldig mange som har reist utenlands på ferie. Så da kommer de hit i stedet, smiler han.

I pausen serverte ble det servert kaffe til bingogjestene. Foto: Anette Fossmo

Gjev gevinst

Bingodeltagerne koser seg i solen. Det er tydelig at det er en del stamgjester og folk samler seg rundt bord med campingstoler og kaffe. På spørsmål om han tror mange ser på bingosøndagene som en sosial aktivitet, er Herfindal klar i sitt svar:

- Jada! Det er stoler og bord, så har de med seg kaffe og kjeks. Av og til kommer også campingbiler som står her hele dagen og sitter i solen, forklarer Herfindal.

- Det er mange av de samme som kommer tilbake hver søndag og er kjent med hverandre, fortsetter han.

- Den høyeste premien kan du få hvis du får et lykketall i runde nummer fem eller ti. Nå har den passert 40 000, hvis den ikke går i spill nummer fem vil den være 45 000 i spill nummer ti. Den stiger med 5000 for hver runde frem til 6. september, opplyser Herfindal.

- 6. september skal den ut uansett, har den ikke gått innen da er det kanskje 60-70 000. Jeg er ikke helt sikker, men det er en ganske bra premie. Så da må alle være klar, avslutter han.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...