Nea Radio

Beveget fullsatt kirke

Julestemning: Det var umulig å ikke komme i julestemning da Vi Invalide og deres gjester holdt julekonsert i Hommelvik kirke. Foto: Anne Gundersen

Vi Invalide med gjester holdt nok en gang en fantastisk konsert for en fullsatt Hommelvik kirke.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Det var umulig å ikke la seg begeistre og bevege da Vi Invalide og deres gjester holdt julekonsert i Hommelvik kirke onsdag. De tre sangerne i bandet er alle fysisk funksjonshemmede, men det la slett ingen begrensning på sanggleden, noe publikum visste å sette pris på.

– Vi har holdt julekonsert her før og vi har en avtale med publikum om å gjøre det samme neste år, så dette er offisielt nå for tradisjon å regne, sier leder for den glade gjengen, Svein Røsten.

Saken fortsetter under lydklippet

Foto: Anne Gundersen

Gjester

I tillegg til Vi Invalide, bidro også en rekke gjester til å spre juleglede. Kristin Sjöberg sang en nydelig versjon av Smile og lokale Roger Lundberg sang en egenkomponert låt sammen med Kristins far, evigunge Håkon Renanger. Carina Dahl stakk innom og hennes far, Morten Diesel Dahl, spilte trommer under hele konserten. Aleksander Avløs spilte piano og Erling Ness dukket også opp og serverte både julehistorier og musikk, for ikke å snakke om karameller til publikum. I tillegg fikk han Svein Røsten til å forsyne seg av en fristende pakke kremtopper, hvor innholdet i godsakene var skrapet ut og erstattet med en blanding av pepper og sennep. Denne helt spesielle juleblandingen sendte, til publikums latterbrøl, Røsten inn i sakristiet for å skylle munnen før konserten kunne fortsette.

Børge og Markus

Børge Pedersen er en hyppig deltaker på Vi Invalides konserter og for anledningen opptrådte han sammen med Markus Pedersen (24), som forøvrig ikke er i slekt.

– Da jeg ble født ga legene meg to måneder å leve. Nå er jeg 24 år på overtid, fortalte Markus, som i tillegg til å synge sammen med Børge Pedersen, leste diktet Våre små søsken av Inger Hagerup.

– Det er viktig å sette fokus på at ikke alle er like og at ikke alle trenger å være det, mener han. Børge Pedersen har det travelt i en førjustid som består av en rekke konserter i forbindelse med slippet av plata Nåde mæ.

– Men dette er så givende. Det er utenkelig å ikke ta seg tid til å være med på dette, sier han.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...