Nea Radio

Besøker kommunene i Trøndelag

BESØKSRUNDE: Fylkesmannen forlater Statens Hus i Steinkjer og skal besøke samtlige kommuner i nye Trøndelag. Foto: Andreas Reitan

Fylkesmannen Frank Jenssen starter denne uka en omfattende reiserunde til kommunene i fylket. Målet er å bli bedre kjent med kommunene i hele Trøndelag.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Det er nå litt over en måned siden Fylkesmannen i Trøndelag ble etablert, etter en sammenslåing av embetene i Nord- og Sør-Trøndelag 1. januar 2018. Samme dag begynte Frank Jenssen på jobben som fylkesmann for Trøndelag.

Ønsker å besøke alle

Allerede den første uka som fylkesmann varslet Jenssen at han ønsker å besøke samtlige kommuner i Trøndelag. I utgangspunktet blir det lagt opp til to eller tre besøk samme dag, der møtene vil vare mellom to og to og en halv time. Planen er å møte ordfører og rådmann, og eventuelt andre som kommunen ønsker å ha med. Fra Fylkesmannen stiller Frank Jenssen, alternativt ass. fylkesmann, kommunal- og justisdirektør eller andre representanter fra Fylkesmannens kommunalavdeling.

Ønsker god dialog

Målet med møtene er å bli bedre kjent med både administrativ og politiske ledelse i de ulike kommunene i Trøndelag. Møtene vil også være en fin arena for å lære mer om den enkelte kommune og regionens muligheter og utfordringer. Det vil også være naturlig å drøfte enkeltsaker og tema som enten kommunen eller Fylkesmannen ønsker å drøfte.

- Jeg ser virkelig frem til besøkene, og jeg gleder meg til å bli bedre kjent med hver og en av kommunene i Trøndelag, sier fylkesmann Frank Jenssen.

Indre Fosen

Den første kommunen Fylkesmannen besøker er Trøndelags nyeste kommune, Indre Fosen. Indre Fosen ble opprettet som kommune 1.januar i år, etter at Rissa og Leksvik kommuner slo seg sammen. Deretter venter besøk i Hitra og Frøya, før Nye Namsos kommune får besøk den 13. mars. Deretter fortsetter besøksrunden til Leka, Nærøy og Vikna.

BESØKSRUNDE: Fylkesmann Frank Jenssen er klar for omfattende besøksrunde til kommunene i Trøndelag. Foto: Robert Morberg / Fylkesmannen i Trøndelag

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...