Nea Radio

Bergstadens Hotel avslutter samarbeidet med Destinasjon Røros

Bergstadens_Hotell_2

Ledelsen ved hotellet sier de trenger mer tid til å behandle samarbeidsavtalen.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 09.02.2021 kl 13:29

I en pressemelding fra Destinasjon Røros tirsdag heter det at Bergstadens Hotel har besluttet å melde seg ut av destinasjonsselskapet.

Hotellet har vært en viktig strategisk samarbeidspartner for Destinasjon Røros og en aktiv partner for Destinasjon Røros i markedsføringen av regionen.

- Det totale overnattingstilbudet er av stor betydning i markedsføringen av Rørosregionen, og vi skulle gjerne videreført samarbeidet, men respekterer at de nå ønsker å forvalte sine markedsmidler på annet vis, sier reiselivssjef Tove R. Martens.

Det er summen av markedstiltakene som trekker gjester til regionen. Det viser markedsdata som besøksstatistikk og digital statistikk.

Merkevareundersøkelsen som ble gjennomført i 2019 viste også til at mangfoldet av opplevelser og tilbud er viktig.

Viktig bidragsyter

Bergstadens Hotel har vært en viktig bidragsyter i det strategiske samarbeidet for å selge Rørosregionen.

- Utmeldingen får selvsagt betydning for det samlede overnattingstilbudet Destinasjon Røros kan vise til i sin portefølje, men det vil uansett finnes arenaer hvor det er rom for samarbeid, for eksempel i forbindelse med enkelte arrangement. Og når anledningen byr seg, tar vi svært gjerne opp tråden med Bergstaden om nytt samarbeid, sier styreleder i Destinasjon Røros, Hans Vintervold.

– Vi har ikke meldt oss ut

Driftsdirektør ved Bergstadens Hotell, Kennet Erikson, mener situasjonen ikke er så ille som det høres ut som. Han sier til Nea Radio at de har vært i forhandlinger med Destinasjon Røros i lengre tid, og har ennå ikke klart å lande en avtale.

– Vi melder oss ikke ut, men trenger mer tid på å vurdere forslaget til avtale som foreligger. Vi er inne i en utfordrende tid med korona, men jobber med dette samtidig, sier han og utdyper at hotellets ledelse har som intensjon å få til en ny avtale.

Hotellet har stått uten avtale med destinasjonen siden 1. januar.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...