ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Årets nykommer i Systemhus:

Bergstaden Bygg fikk pris

Bergstaden Bygg AS fra Ålen fikk prisen som årets nykommer på Systemhus sin kongress i Stavanger. Fra venstre Ivar Langeng, Magnus Jensås og bedriftsutvikler Hørdur Hardarson. Foto: South Coast.

Det ble prisdryss og heder til dyktige bedrifter som har utmerket seg da over 300 var samlet til Systemhus sin kongress i Stavanger. Bergstaden Bygg AS fra Ålen ble kåret til årets nykommer i Systemhus.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

ANNONSE
Annonse

- Vi gleder oss til fortsettelsen, og gratulerer Bergstaden Bygg med prisen som årets nykommer, sier konserndirektør Trond Lie i Systemhus i en pressemelding.

Bergstaden Bygg ble medlem i Systemhus midt i koronaen. I følge pressemeldingen fikk de prisen fordi ​de er flott gjeng som gjør sitt ytterste for at kunder skal få sine ønsker og drømmer oppfylt, enten det er hus eller hytte det drømmes om.

– Bergstaden Bygg har har solid kompetanse med stolte håndverkstradisjoner og spesialkompetanse på gamle byggeskikker. Bedriften er synlig lokalt, tro mot kjeden og med blikket vendt fremover, heter det videre.

Systemhus er Norges største boligkjede som i fjor omsatte for 5,5 mrd ved å selge og bygge eneboliger, leiligheter, hytter, næringsbygg og bygg for offentlige kunder.

Nøkkelord

ANNONSE