Nea Radio

Benny Borg til Søndre

Snart utsolgt: 16. mai besøker Benny Borg Søndre Kulturhjørne. Dersom du vil oppleve legenden, må du forte deg å kjøpe billetter! Foto: NRK/Arkiv

Det er mye som skjer på Søndre Kulturhjørne i Stjørdal framover. Først ute er selveste Benny Borg 16. mai.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 15.05.2019 kl 15:29

I morgen kommer selveste Benny Borg til Søndre Kulturhjørne og i skrivende stund er det bare 4. billetter igjen!

– Det er mange som setter pris på Benny Borg, sier Aud Sakshaug ved Søndre.

– Disse billettene har føket unna i stor fart. Stjørdals nye kulturarena har raskt blitt et yndet og uformelt sted for mange i byen. I følge Sakshaug ligger hemmeligheten i frivillig innsats og en variert meny.

– Det å komme hit skal være lett tilgjengelig og vi skal by på noe for alle. Det kommer ikke av seg selv, men jeg føler at vi lykkes.

Saken fortsetter under lydklippet

Foto: Anne Gundersen

Adventure

Allerede 23. mai er det klart for det lokale koret Dameavdelingen og deretter er det bandet Adventure som står for tur. Terje Craig, som er en av ildsjelene bak Søndre Kulturhjørne, spiller selv i bandet.

– Vi entrer scenen Kristi Himmelfartsdag, torsdag 30. mai, forteller Craig.

– Vi ha også fått med oss en meråkerbygg, nemlig Jimmy Juliussen, som tar noen låter før vi går på. Han spiller en helt annen sjanger en oss, vi driver jo med hardrock, så dette kan jeg love blir en sjangervill kveld, ler han. Craig forteller videre at dersom man ønsker å varme opp til konserten, så finnes det muligheter for det.

– Vi har nylig laget en video til låta Destiny og den ligger blant annet på YouTube, så da er det fult mulig å se hva du har i vente.

Blues Jam

Blues in Hell er en viktig del av Søndre kulturhjørne og innen stedet tar sommerferie kan man oppleve Blues Jam både 6. og 14. juni.

– Den 13. byr vi på King for a day og dette er også noe publikum absolutt bør få med seg, sier Aud Sakhaug. De fleste arrangementene på Søndre Kulturhjørne er lagt til torsdager.

– Så torsdagskveldene må en bare ta turen hit. Slik er det med den saken, avslutter hun.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...