Annonse
Nea Radio

Benny Borg til Søndre

Snart utsolgt: 16. mai besøker Benny Borg Søndre Kulturhjørne. Dersom du vil oppleve legenden, må du forte deg å kjøpe billetter! Foto: NRK/Arkiv

Det er mye som skjer på Søndre Kulturhjørne i Stjørdal framover. Først ute er selveste Benny Borg 16. mai.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 15.05.2019 kl 15:29

Annonse

I morgen kommer selveste Benny Borg til Søndre Kulturhjørne og i skrivende stund er det bare 4. billetter igjen!

– Det er mange som setter pris på Benny Borg, sier Aud Sakshaug ved Søndre.

– Disse billettene har føket unna i stor fart. Stjørdals nye kulturarena har raskt blitt et yndet og uformelt sted for mange i byen. I følge Sakshaug ligger hemmeligheten i frivillig innsats og en variert meny.

– Det å komme hit skal være lett tilgjengelig og vi skal by på noe for alle. Det kommer ikke av seg selv, men jeg føler at vi lykkes.

Saken fortsetter under lydklippet

Aud Sakshaug og Terje Craig om Søndre Kulturhjørne utover våren
Foto: Anne Gundersen

Adventure

Allerede 23. mai er det klart for det lokale koret Dameavdelingen og deretter er det bandet Adventure som står for tur. Terje Craig, som er en av ildsjelene bak Søndre Kulturhjørne, spiller selv i bandet.

– Vi entrer scenen Kristi Himmelfartsdag, torsdag 30. mai, forteller Craig.

– Vi ha også fått med oss en meråkerbygg, nemlig Jimmy Juliussen, som tar noen låter før vi går på. Han spiller en helt annen sjanger en oss, vi driver jo med hardrock, så dette kan jeg love blir en sjangervill kveld, ler han. Craig forteller videre at dersom man ønsker å varme opp til konserten, så finnes det muligheter for det.

– Vi har nylig laget en video til låta Destiny og den ligger blant annet på YouTube, så da er det fult mulig å se hva du har i vente.

Blues Jam

Blues in Hell er en viktig del av Søndre kulturhjørne og innen stedet tar sommerferie kan man oppleve Blues Jam både 6. og 14. juni.

– Den 13. byr vi på King for a day og dette er også noe publikum absolutt bør få med seg, sier Aud Sakhaug. De fleste arrangementene på Søndre Kulturhjørne er lagt til torsdager.

– Så torsdagskveldene må en bare ta turen hit. Slik er det med den saken, avslutter hun.

Nøkkelord

Annonse