Nea Radio

Behandlinger for kropp og helse

Sirkulasjonsklinikken tilbyr et hav av behandlinger, både for utseende, men også for å bedre helsa.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 23.03.2021 kl 15:22

Linda Bøkestad Korsnes driver sirkulasjonsklinikken som har avdeling både i Stjørdal, Levanger og i Trondheim, og hun har selv ME.

— Det er viktig for meg å kunne hjelpe folk med helsa, sier Bøkestad Korsnes som selv har levd med ME siden 16-årsalderen, etter å ha fått vaksinen mot hjernehinnebetennelse i 1988.

Bøkestad Korsnes sier at hun på grunn av ME har vært, tidvis, liggende veldig syk med svært lav energi.

— Jeg har hatt stor bedring med hjelp av rent kosthold, jevnlig lymfedrenasje/massasje, og det er en grunn til at jeg jobber med deg jeg gjør, forteller Linda.

Hun hadde selv vanskelig for å finne rette tilbud for sin helse, og da startet hun Sirkulasjonsklinikken først i det små.

— Jeg har brukt akupunktur i mange år og livet mitt består av mye jobbing, så jeg må velge hva jeg skal bruke energi på. Jobben med å hjelpe andre gir meg energi, sier Bøkestad Korsnes.

En av de mest populære behandlingene når det kommer til utseendet er derimot er dobbelthake forteller Linda som er fornøyd med at de nå har et stort tilbud til både kvinner og menn og har kunder i alle aldre fra 20-80 år.

Nå har de to hotte nyheter som går på oppstramming og fjerning av fett.

Bodyslim og slim power.

Hør mer om begge nyhetene i intervjuet under her

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...