Nea Radio

Nea Radio

Befarte på Frigården

Befaring: Mandag var NRK på befaring på Frigården i forkant av LS2018. Foto: Anne Gundersen

Mandag var NRK på befaring på Frigården i Stjørdal for å kunne sørge for den gode opplevelsen, både for TV-publikum og for publikum på arenaene under Landsskytterstevnet 2018.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Det nærmer seg Landsskytterstevnet på Lånke neste år og tilretteleggingen er i full gang. Mandag var en delegasjon fra NRK, i tillegg til representanter for Frigården, Landsskytterstevnet og Det Frivillige Skyttervesen (DFS) på plass for å sørge for at alt ligger best mulig til rette før uka som vil prege både Stjørdal og omkringliggende områder sterkt.

– Jeg tror vi ligger godt an, sier kommunikasjonssjef i DFS, Terje Vestvik. Det er mye som skal på plass, men jeg har stor tro på at dette skal bli et flott arrangement.

Saken fortsetter under lydklippet

Foto: Anne Gundersen

God opplevlese

Reidar Stjernen er produsent i NRK og også han har tro på at dette blir bra.

– Det viktigste for oss er å skape en god og intim opplevelse, både for seerne hjemme i stua og for dem som befinner seg på arenaen. Derfor er detaljene svært viktig, sier Stjernen. Terje Vestvik er enig.

– Vi hadde nettopp Landsskytterstevnet i Førde. Det gikk veldig bra og det er ingen grunn til å tro at vi ikke skal få det like flott her på Frigården.

Stort

I følge Stjernen kan man ikke overvurdere hvor stort dette arrangementet faktisk er.

– Bortsett fra VM på ski, er dette vårt største TV-overførte arrangement innenlands. Det er svært krevende men også svært givende å jobbe med prosjekter av en slik skala og jeg har stor tro på at dette kommer til å bli flott for alle involverte.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...