ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Tydal:

Bedriftscup i skyting

Innendørs skytebane i Tydal Foto: Ola Bjerken

Mange steder satses det på bedriftsfotball som et aktivitetstilbud for ansatte. I Tydal satses det heller på bedriftscup i skyting.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 24.10.2020 kl 17:03

ANNONSE
Annonse

At skyting i form av baneskyting og jakt står høyt i Tydal, hersker det liten tvil om. Nå går Tydal skytterlag nye veier for å gi ansatte i bedrifter et aktivitetstilbud på kveldstid.

– Det startet som et prøveprosjekt i fjor, for å se om det var noen interesser for det blant bedrifter i Tydal. Så vi viste ikke noe om hvordan responsen ville bli, men den ble over all forventing, forteller Rune Aas i Tydal skytterlag.

At påmeldingen ble over all forventing kan man godt skjønne, da fasiten var 18 tremannslag.

Sikter seg inn på november

– Etter testcupen i fjor, ble det avholdt et evalueringsmøte hvor det var et enstemmig svar, at dette måtte vi fortsette med. Vi har sendt ut invitasjon til alle som var med i fjor, så får se litt hvor stor interessen blir. I fjor hadde vi med innslag fra Selbu, men på grunn av hensyns til korona så kommer vi til å prioritere bedrifter fra Tydal i første omgang, understreker Aas.

– Når går startskuddet i år?

– Vi håper å kunne starte før jul og da i november, men det er en del som på plass. Vi må som sagt ta hensyn til korona, i tillegg så vil det være avgjørende hvor mange lag som stiller. Desto flere lag som stiller, jo flere kvelder må de innledende rundene fordeles på. Vi har ti baner i hallen, men sånn som det er nå så er det ikke aktuelt å bruker flere enn åtte om gangen, sier Aas.

Vandrepokal

– Hva er premien for det seirende laget?

– Det er en stor vandrepokal. I fjor var det trapperingen fra Tydal trappefabrikk som gikk seirende ut av cupen. Trappefabrikken stilte forøvrig med tre lag, mens det var flere bedrifter som stilte to, avslutter Rune Aas

Foreløpig påmeldingsfrist er 26. oktober, men den kan bli forlenget.

Nøkkelord

ANNONSE