Nea Radio

Tydal:

Bedriftscup i skyting

Innendørs skytebane i Tydal Foto: Ola Bjerken

Mange steder satses det på bedriftsfotball som et aktivitetstilbud for ansatte. I Tydal satses det heller på bedriftscup i skyting.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 24.10.2020 kl 17:03

At skyting i form av baneskyting og jakt står høyt i Tydal, hersker det liten tvil om. Nå går Tydal skytterlag nye veier for å gi ansatte i bedrifter et aktivitetstilbud på kveldstid.

– Det startet som et prøveprosjekt i fjor, for å se om det var noen interesser for det blant bedrifter i Tydal. Så vi viste ikke noe om hvordan responsen ville bli, men den ble over all forventing, forteller Rune Aas i Tydal skytterlag.

At påmeldingen ble over all forventing kan man godt skjønne, da fasiten var 18 tremannslag.

Sikter seg inn på november

– Etter testcupen i fjor, ble det avholdt et evalueringsmøte hvor det var et enstemmig svar, at dette måtte vi fortsette med. Vi har sendt ut invitasjon til alle som var med i fjor, så får se litt hvor stor interessen blir. I fjor hadde vi med innslag fra Selbu, men på grunn av hensyns til korona så kommer vi til å prioritere bedrifter fra Tydal i første omgang, understreker Aas.

– Når går startskuddet i år?

– Vi håper å kunne starte før jul og da i november, men det er en del som på plass. Vi må som sagt ta hensyn til korona, i tillegg så vil det være avgjørende hvor mange lag som stiller. Desto flere lag som stiller, jo flere kvelder må de innledende rundene fordeles på. Vi har ti baner i hallen, men sånn som det er nå så er det ikke aktuelt å bruker flere enn åtte om gangen, sier Aas.

Vandrepokal

– Hva er premien for det seirende laget?

– Det er en stor vandrepokal. I fjor var det trapperingen fra Tydal trappefabrikk som gikk seirende ut av cupen. Trappefabrikken stilte forøvrig med tre lag, mens det var flere bedrifter som stilte to, avslutter Rune Aas

Foreløpig påmeldingsfrist er 26. oktober, men den kan bli forlenget.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...