ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Barofestival i vekst

Tømmerdalens var et svært populært innslag og høstet stående applaus etter å ha fremført en av Baro Lilleevjens mest kjente nummer. Vokalist Aage Moen hadde på seg Baros jakke under konserten.

Årets Barofestival fikk flere campere på besøk i år enn de to foregående årene. Hele 52 campingvogner og bobiler var godt innlosjert i Flora, og til sammen var det nesten 500 festivalgjengere på besøk i løpet av helgen.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 22.08.2019 kl 14:44

ANNONSE
Annonse

Under lørdagens utekonsert var været smått kjølig med regndråper og vind, men det så ikke ut til å stoppe de glade festivaldeltakere på årets Barofestival. Ikke mange av stolene stod tomme da Selbu Felebyggerlag, Blåhåmmårn Toraderlag, Ole´s, Tømmerdalens, Tydal Trekkspillklubb, 2-rækkeranj med flere stod på scenen.

- Jeg synes konserten har vært kjempefin, og alle jeg har snakket med etterpå har skrytt av årets konsert, sa konferansier Gunnar Bjerken.

Økning i publikumstall

Festivalsjef Eva Jenny Solbakken kunne fortelle om besøkstall som var høyere i år enn på tidligere festivaler.
- De jeg har snakket med forteller at de synes det er et kjempearrangement, sier Solbakken. Hun understreker også at dugnadsgjengen som stiller opp på festivalen gjør det mulig å gjennomføre et sånt arrangement. - Det kommer an på om vi får med oss den fantastiske dugnadsgjengen om det skal bli ny Barofestival, forteller festivallederen.

Totalt var det nesten 500 billetter solgt til årets festival, og 52 campere som var en økning i fra ca. 40 i 2018. Dette vitner om at Selbus eneste gjenlevende gammeldansfestival er populær og at gjengen i Flora gjør en strålende jobb som arrangør.

ANNONSE