Nea Radio

Barofestival i vekst

Tømmerdalens var et svært populært innslag og høstet stående applaus etter å ha fremført en av Baro Lilleevjens mest kjente nummer. Vokalist Aage Moen hadde på seg Baros jakke under konserten.

Årets Barofestival fikk flere campere på besøk i år enn de to foregående årene. Hele 52 campingvogner og bobiler var godt innlosjert i Flora, og til sammen var det nesten 500 festivalgjengere på besøk i løpet av helgen.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 22.08.2019 kl 14:44

Under lørdagens utekonsert var været smått kjølig med regndråper og vind, men det så ikke ut til å stoppe de glade festivaldeltakere på årets Barofestival. Ikke mange av stolene stod tomme da Selbu Felebyggerlag, Blåhåmmårn Toraderlag, Ole´s, Tømmerdalens, Tydal Trekkspillklubb, 2-rækkeranj med flere stod på scenen.

- Jeg synes konserten har vært kjempefin, og alle jeg har snakket med etterpå har skrytt av årets konsert, sa konferansier Gunnar Bjerken.

Økning i publikumstall

Festivalsjef Eva Jenny Solbakken kunne fortelle om besøkstall som var høyere i år enn på tidligere festivaler.
- De jeg har snakket med forteller at de synes det er et kjempearrangement, sier Solbakken. Hun understreker også at dugnadsgjengen som stiller opp på festivalen gjør det mulig å gjennomføre et sånt arrangement. - Det kommer an på om vi får med oss den fantastiske dugnadsgjengen om det skal bli ny Barofestival, forteller festivallederen.

Totalt var det nesten 500 billetter solgt til årets festival, og 52 campere som var en økning i fra ca. 40 i 2018. Dette vitner om at Selbus eneste gjenlevende gammeldansfestival er populær og at gjengen i Flora gjør en strålende jobb som arrangør.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...