Nea Radio

– Barnehagetilbudet i Holtålen - en framtidsinvestering

Gøril Lundereng Skjefte og Petter Almås fra Holtålen AP. Foto: Privat

Leserinnlegg fra ungdomskandidatene i Holtålen AP.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:I Holtålen har vi to solide barnehager vi kan være stolte av.

Den økonomiske situasjonen til tross, barnehagene leverer et veldig godt tilbud til kommunens barn. Barnehagene er en sentral del av grunnmuren i det tjenestetilbudet som gjør at folk kan bo og ønsker å bosette seg i kommunen vår.

Et solid barnehagetilbud tjener både kommunens barn, foreldre, tilflyttere og de som har barnehagene som sin arbeidsplass. Barnehagene kan være et viktig ledd i å tiltrekke nye innbyggere, og slik sett kan en si at et solid barnehagetilbud tjener alle innbyggerne i Holtålen, kanskje mer enn vi tror.

I Holtålen har vi vært flinke til å prioritere barnehagene i budsjettene, og det må vi fortsette med.

For Arbeiderpartiet er dette en selvfølge, vi er overbevist om at en satsing på kommunens barn og unge er en solid investering for framtida. Arbeiderpartiet garanterer en fortsatt satsing og videreutvikling av et solid kommunalt barnehagetilbud. Barnehagene skal ha nok ansatte på jobb til enhver tid, åpningstider som er fleksible i forhold til brukernes behov, lokaler som er funksjonelle og store nok samt løpende opptak så langt det lar seg gjøre, slik at det i alle fall ikke er mangelen på barnehageplass som gjør at folk velger å ikke bosette seg i Holtålen.

Dette er viktig, og for Arbeiderpartiet er det uaktuelt å kutte i barnehagetilbudet for å kutte i eiendomsskatt. Å skjerme en enhet for kutt og fortsette slik som i dag er også en passiv holdning til en enhet som representerer framtida.

Det er helt sikkert mulig å effektivisere drifta av barnehagene våre på måter som ikke går utover kvaliteten på tilbudet, bare en øyner å se mulighetene. Fremoverlente politikere satser på framtida, og da må det utvikling til. All statistikk viser at det er andelen eldre som vil øke mest i Holtålen i årene som kommer. I en slik situasjon er det viktig at vi har en ordfører og politikere som sikrer kommunens eldre den beste hjelpa og omsorgen slik de fortjener, men som samtidig evner å se muligheter i å satse på barna og ungdommen. Arbeiderpartiets kandidater med ordførerkandidat Dag i spissen går til valg på ei slik fremoverlent holdning. Mantraet i den politiske debatten i Holtålen har i mange år vært at å skape nye arbeidsplasser er løsningen for å trekke flere innbyggere til kommunen. Det er mye riktig i det, men det vil etter vårt syn være en kjempeinvestering å også satse på et solid skole- og barnehagetilbud.

På denne måten beholder vi innbyggerne som allerede bor her, i tillegg til at dette er viktige kriterier for nye innbyggere som vurderer å bosette seg i kommunen. Det er barna og ungdommen som skal bygge og bo i Holtålen i framtida.

Holtålen er mulighetenes kommune, og vi trenger fremoverlente politikere som tørr å satse på framtida. Vi ønsker alle et godt valg, og håper alle kjenner sin besøkelsestid ved en stemmeurne, enten ved å forhåndsstemme eller på valgdagen 9. september. Petter Almås og Gøril Skjefte, ungdomskandidater Holtålen Arbeiderparti

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...