Nea Radio

Bare kaptein Mike snakket

RBK: Bare kaptein Mike Jensen pratet med media etter treninga søndag Foto: SEBASTIAN LANGVIK-HANSEN/NRK

Bare kaptein Mike Jensen uttalte seg om trenerbyttet da Rini Coolen søndag ledet sin første Rosenborg-trening.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

RBK-spillerne var på forhånd enige om at bare kaptein Mike Jensen skulle uttale seg ti media om trenerbyttet.

I følge NRK var det en ordknapp kaptein som stilte til intervju etter den første treninga med nederlenderen i sjefsstolen.

– Dere sa dere ville beholde Kåre og Erik. Føler dere at styret vet bedre enn spillerne om hva som er best for dere?

– Vi har sendt ut en pressemelding hvor vi beskriver hva vi mener. Vi er profesjonelle og fokuserte.

Fornøyd trener

Rini Coolen var godt fornøyd med søndagens gjennomkjøring og hadde bare lovord å si om sin forgjenger:

– Det er en trener de har hatt mye suksess med. Dette er jo følelser, og de har rett til å mene det de vil. Men disse guttene oppfører seg profesjonelt, og det er ingenting å bekymre seg for.

Kåre Ingebrigtsen har blant annet fått mye kritikk for å ikke spille offensivt nok i et lag som skal dominere norsk fotball. Coolen mener at nettopp dette er målet.

– Alle trenere ønsker å spille offensiv fotball. Spesielt i Rosenborg. Spillerne må være forberedt på det. Målet er å spille så offensivt som mulig, skape sjanser og score mål. Man vil spille for supporterne.

Vet hva som er best for Rosenborg

Også styreleder Ivar Koteng var på plass under treninga søndag. Han sier til NRK at klubben oppfatter Coolen som en meget kompetent og dyktig trener, men er også klar på at styret ikke vet hva som er best for spillerne.

– Vi vet ikke hva som er best for dem, men vi vet hva som er best for Rosenborg. Spillere kommer og går. Akkurat nå har vi en fantastisk spillergruppe. Den skal vi prøve å beholde og utvikle, og det tror jeg at vi gjør best på den måten vi har gjort, sier Koteng til NRK.

Han føler ikke at bråket de siste dagene har vært noe mer enn vanlig og håper at både Kåre Ingebrigtsen og Erik Hoftun vil komme og hedres på Lerkendal i en pause.

– Vi håper, når følelsene har roet seg, at Erik og Kåre kan komme å få den avskjeden de fortjener.

Fokus mot Celtic-kampen

Både spillerne og treneren retter fokus framover og gleder seg nå til andre kvalifiseringsrunden i mesterligaen mot Celtic.

– Det blir en tøff kamp. Mange av spillerne spilte jo mot dem i fjor. Det var et spennende oppgjør. Det er jo dette vi har lyst til, sier trener Rini Coolen.

Heller ikke Helland snakket

Heller ikke Pål Andre Helland snakket om trenersituasjonen, men sier at spillerne er godt i gang med forberedelsene inn mot CL-kvaliken mot Celtic i mesterligaen.

– Vi som lag og klubb skal gjøre alt mulig for å få et best mulig resultat. Vi må sørge for å forberede oss og håper at hjemmekampen tar oss videre, sier Helland til NRK.

Bortekampen mot Celtic spilles onsdag, og returoppgjøret går på Lerkendal uka etter, onsdag 1. august.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...