Nea Radio

Bakrus med «Tynn Kjærlighet»

Jonas Jansen Ramsfjell er vokalist og gitarist i Rørosbandet Bakrus. Foto: Marit Langseth

Rørosbandet er ute med sitt første album.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

– Det er to betydninger som ligger i «Tynn Kjærlighet». Det ene er når to mennesker er forelsket i hverandre og vet at de er det, men ingen tør å gjøre noe med det. Så blir man bare gående i en rar, halvveis greie, hvor man har noe man vil ha, men man tør ikke å ta tak i det, fordi man er redd for å miste det, forteller Jonas Jansen Ramsfjell.

Han er vokalist og gitarist i Bakrus, som fredag ga ut sitt første album med tittelen «Tynn Kjærlighet».

– I tillegg kan man tolke tittelen på den motsatte måten. Når du har noe, som ikke nødvendigvis er så bra, men du tør ikke gjøre noe med det, for hvis du gir slipp på det, har du egentlig igjen noe etterpå?

Bakrus kommer fra Røros, og i høst kom de på andreplass i Trøndersk Mesterskap i livemusikk. Lørdag vil det være mulig å oppleve dem live i Ungdommens hus.

– Da spiller vi releasekonsert, og vi har vært så fantastisk heldige å få med oss to andre band, DAB og Synergy. Så det blir en strålende aften, sier Jansen Ramsfjell.

Hør mer om Tynn Kjærlighet og Bakrus her:

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...