Nea Radio

Hommelvik IL:

Avlyser Hommelvik Grand Prix

Avlyst: Hommelvik Grand Prix 2020 er avlyst. Foto: Anne Gundersen/Arkiv

Regjeringens avgjørelse om en øvre grense på 200 deltakere per arrangement er årsaken.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Hommelvik IL langrenn har besluttet å avlyse Hommelvik Grand Prix rulleskirenn som skulle vært avviklet siste helga i september.

Bakgrunnen er de siste ukers økning i koronasmitte i Norge, som blant annet resulterte i Regjeringens beslutning om et forlenget forbud for arrangementer med over 200 deltakere.

I lys av det er dette dessverre ikke tiden for store idrettsarrangement og det er viktig å ta del i den nasjonale dugnaden for å hindre ytterlige smitte, sier styreleder og rennleder i Inger R. Kristiansen i Hommelvik IL langrenn.

Konseptet i Hommelvik Grand Prix har vært fellesstart der bredde og topp har gått sammen de 15 km fra Hommelvik Sjøside til mål i Mostadmark.

I fjor hadde vi over 120 deltakere ifellesstarten, over 100 funksjonærer og et stort publikum både i start og målområdet.

Hommelvik Grand Prix har pågått siden 2013 og har hatt profilerte løpere med, så det er ei bra mliste med kjente vinnere fra 2013 til 2019;

Niklas Dyrhaug, Petter Northug, Magnus Stensås, Tomas Northug, Johannes Høsflot Klæbo, Andrew Musgrave og Jan Thomas Jenssen.

Hovedkomiteen beklager avlysningen, men ser frem til september 2021 og har allerede startet forberedelsene til neste års renn.

Håper samtidig på at det i mellomtiden kan bli lagt ny asfalt på fylkesvegen, slik at vi kan tilby tilfredsstillende forhold.

Hommelvik IL

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...