Nea Radio

Aursundkveld

VI TRENGER FOLK: Nea Radios Kari Haugen og Even Kokkvoll erkjenner at bedriften trenger ny nyhetsoppleser. Foto: Per Magne Moan

Ungdomslaget i bygda trådte til igjen.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 31.03.2018 kl 19:01

Tradisjonen tro, på Skjærtorsdag var det igjen duket og klart for Aursundkveld i Aftenrøden på Kokkvollen. Det var som vanlig ungdomslaget i bygda som sto for arrangementet, som inneholdt både utdeling av Aursundsprisen og revy.

Årets revy, som hadde fått tittelen #Je å, hadde den eneste oppsettinga denne kvelden. Den var laget som en radiosending på Nea Radio. Her fikk publikum være med på ansettelse av ny nyhetsoppleser etter at Nils Kåre Nesvold sluttet i radioen.

Vintervold fikk ikke jobben

Det var flere kandidater til jobben, blant annet Hans Vintervold, som har varslet at han gir seg som ordfører til høsten. Men ansettelsesutvalget faller til slutt på damen som er nyhetsoppleser på Nord-Koreansk fjernsyn, Ri Chun Hee. Hun har en meget klar og tydelig diksjon og overbevisning i sin måte å formidle nyheter på.

Så får vi se da, over helga, om damen dukker opp.

Saken fortsetter under bildet

REVYGJENGEN: Fra venstre: Ida Gløtheim Rambraut, Kari Haugen, Jon Ryttervold, Even Kokkvoll, Nina Liff, Morten Nilsgård og Lone Kokkvoll. Bente Tellebon fra arrangørkomiteen takker for en flott forestilling. Foto: Per Magne Moan

Aursundsprisen

Aursundskvelden startet med bespisning og fortsatte med åresalg og ikke minst utdeling av Aursundsprisen 2018. Prisen går til en person som har utmerket seg på en litt særegen måte det siste året. Ofte har prisen vært delt ut i forbindelse med bilkjøring, nå også denne gangen. Vinneren, som skal få forbli anonym på Nea Radio, presterte å rive av dørhåndtaket på en bil da vedkommende ikke fikk låst opp bilen etter flere iherdige forsøk. Etter at dørhåndtaket var revet av, ble det oppdaget at det var feil bil som ble forsøkt låst opp. Det skal også sies at ikke alle ser med like blide øyne på denne prisen, men årets vinner, tok det hele med et stort smil.

Til slutt var den dans ut i de små timer med Grenselaget. Det var tilløp til dramatikk da det opprinnelige orkesteret ringte klokken 17.30 og sa at de ikke kunne komme da at besetningsmedlemmer var blitt sjuke.

– Heldigvis kunne Helge, Helge, Bjørn og Inge steppe inn på kort varsel, sier Ola Haugen og Bente Tellebon fra arrangørkomiteen.

Hør intervju her:

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...