Nea Radio

Aunegrenda Rundt 2021 i ny form

Haltdalen IL lanserer "Aunegrenda rundt – på egen hånd".

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

I år lar det seg ikke gjøre å gjennomføre Aunegrenda Rundt på tradisjonelt vis. Koronasituasjonen gjør at folk ikke kan samles på samme måte. De nasjonale retningslinjene sier at arrangement som samler personer fra flere kommuner ikke kan gjennomføres nå. Derfor blir Aunegrenda Rundt 2021 avlyst i sin tradisjonelle form.

Aunegrenda Rundt er et tradisjonsrikt renn som har vært gjennomført 28 ganger. Rennet samler mange deltagere, og har hatt opp mot 200 deltagere fra det meste. Det har vært god deltagelse fra lokale, nabokommuner, hyttefolk og andre tilreisende.

Mange har satt pris på dette som et turmål, og har mange år på rad med fullført Aunegrenda Rundt. Skigruppa i Haltdalen IL lanserer derfor "Aunegrenda rundt – på egen hånd". Dette blir et tilbud der man gjennomfører løpet selv eller med sine nærmeste. Tidspunktet bestemmer man selv, innen fristen 1. mars.

Registrering foregår via Vipps. Deltageravgiften er satt til 100 kr. Systemet for gjennomføring er basert på tillit. Ved betaling får man registrert året som gjennomført. Eventuelle merker og statuetter deles ut i 2022.

– Vi må gjøre det beste ut av situasjonen, og håper at vår måte å gjøre dette på kan inspirere mange av våre faste , og nye deltakere til å ta turen i år og få seg en flott turopplevelse. Samtidig er dette en måte vi som skigruppe kan kompensere noe av inntektene vi mister når vi ikke har mulighet til å gjennomføre våre arrangement på vanlig vis. Vi håper også dette kan inspirere andre idrettslag til å komme med nye måter å gjennomføre sine arrangement på", sier Kjell Ove Oftedal, leder i skigruppa i Haltdalen IL.

Det blir uttrekkspremie blant deltagerne Her kan man vinne et drikkebelte med et gavekort på 1000 kr fra Intersport Røros. Gavekortet har en innebygget rabatt til skirelatert utstyr på 40 prosent.

Alle som gjennomfører turen oppfordres til å et bilde på turen og dele på sosiale medier.

Dette gjør man ved å tagge Haltdalen Idrettslag på Facebook eller #HaltdalenIL på Instagram.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...