ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Aunegrenda Rundt 2021 i ny form

Haltdalen IL lanserer "Aunegrenda rundt – på egen hånd".

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

ANNONSE
Annonse

I år lar det seg ikke gjøre å gjennomføre Aunegrenda Rundt på tradisjonelt vis. Koronasituasjonen gjør at folk ikke kan samles på samme måte. De nasjonale retningslinjene sier at arrangement som samler personer fra flere kommuner ikke kan gjennomføres nå. Derfor blir Aunegrenda Rundt 2021 avlyst i sin tradisjonelle form.

Aunegrenda Rundt er et tradisjonsrikt renn som har vært gjennomført 28 ganger. Rennet samler mange deltagere, og har hatt opp mot 200 deltagere fra det meste. Det har vært god deltagelse fra lokale, nabokommuner, hyttefolk og andre tilreisende.

Mange har satt pris på dette som et turmål, og har mange år på rad med fullført Aunegrenda Rundt. Skigruppa i Haltdalen IL lanserer derfor "Aunegrenda rundt – på egen hånd". Dette blir et tilbud der man gjennomfører løpet selv eller med sine nærmeste. Tidspunktet bestemmer man selv, innen fristen 1. mars.

Registrering foregår via Vipps. Deltageravgiften er satt til 100 kr. Systemet for gjennomføring er basert på tillit. Ved betaling får man registrert året som gjennomført. Eventuelle merker og statuetter deles ut i 2022.

– Vi må gjøre det beste ut av situasjonen, og håper at vår måte å gjøre dette på kan inspirere mange av våre faste , og nye deltakere til å ta turen i år og få seg en flott turopplevelse. Samtidig er dette en måte vi som skigruppe kan kompensere noe av inntektene vi mister når vi ikke har mulighet til å gjennomføre våre arrangement på vanlig vis. Vi håper også dette kan inspirere andre idrettslag til å komme med nye måter å gjennomføre sine arrangement på", sier Kjell Ove Oftedal, leder i skigruppa i Haltdalen IL.

Det blir uttrekkspremie blant deltagerne Her kan man vinne et drikkebelte med et gavekort på 1000 kr fra Intersport Røros. Gavekortet har en innebygget rabatt til skirelatert utstyr på 40 prosent.

Alle som gjennomfører turen oppfordres til å et bilde på turen og dele på sosiale medier.

Dette gjør man ved å tagge Haltdalen Idrettslag på Facebook eller #HaltdalenIL på Instagram.

Nøkkelord

ANNONSE