Nea Radio

Åtte av fjorten ønsker ny periode på Fylkestinget for Senterpartiet

Bjørn Arild Gram er leder i nominasjonskomiteen til Trøndelag Senterparti. Han ønsker ikke renominasjon til Fylkestinget. Foto: Steinkjer kommune

Blant de som ikke ønsker en ny periode er Rune Krogh fra Røros, Gunnar Alstad fra Stjørdal og Bjørn Arild Gram fra Steinkjer.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Nominasjonskomiteen til Trøndelag Senterparti har startet arbeidet med ei ny liste til fylkestingsvalget 2019.

– Målet er å sette sammen ei liste som representerer Trøndelag på en god måte, med ambisjon om å være ledende i å styre og utvikle Trøndelag de neste fire årene, skriver nominasjonskomiteen i ei pressemelding.

Leder i komiteen, Bjørn Arild Gram, har snakket med alle de sittende fylkestingsrepresentantene for Senterpartiet i Trøndelag og har fått en oversikt over hvem som stiller seg til disposisjon for en ny periode i fylkestinget.

De som stiller seg til disposisjon for en ny periode er:
Tomas Iver Hallem (Verdal), Gunn Iversen Stokke (Skaun), Rasmus Skålholt (Orkdal), Randi Dille (Namsos), Stian Aakre (Nærøy), Ida Stuberg (Inderøy), Steinar Aspli (Nærøy) og Hege Nordheim-Viken (Høylandet)

De som ikke ønsker renominasjon er:
Bjørn Arild Gram (Steinkjer), Liv Darell (Indre Fosen), Rune Krogh (Røros),
Britt Tønne Haugan (Levanger), Gunnar Alstad (Stjørdal) og Anita Ravlo Sand (Levanger).

Nominasjonskomiteen sender nå brev til alle lokallag der de ber om å få innspill på inntil ti navn i uprioritert rekkefølge, som de ønsker skal være med på fylkestinglista for 2019. Disse forslagene skal sendes komiteen innen 20. juni og forslagene vil bli offentliggjort.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...