Nea Radio

Astrid Øyre Slind og Andreas Dahlø Værnes vant Storsylen Opp

Astrid Øyre Slind vant dameklassen i Storsylen Opp 2018. Her intervjuet av Nea Radios Synne Dyrhaug før start. Foto: Andreas Reitan

Se resultatlista!

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 04.08.2018 kl 14:44

Årets Storsylen Opp ble arrangert lørdag. På grunn av dårlig vær på toppen ble målgangen justert litt ned i løypa til Salen. 261 deltakere stilte til start, noe som er en liten nedgang fra 299 i fjor.

Resultatlista kan du lese ved å klikke her

Herreklassen:

1. Andreas Dahlø Værnes fra Rindal IL - 1.05.57

2. Anton Sjökvist fra Strindheim IL - 1.06.30

3. Håvard Sandstad Eidsmo fra Freidig Orientering - 1.06.48

Dameklassen:

1. Astrid Øyre Slind fra Oppdal IL - 1.17.10

2. Anne Nevin fra Strindheim IL - 1.20.37

3. Johanna Åström fra Lucksta IF - 1.20.38

Storsylen Opp er et motbakkeløp som går fra Nedalshytta i Tydal og opp til Storsylen som ligger 1762 m.o.h. og er Sør-Norges høyeste grensefjell. Løpet har en stigning på hele 1000 høydemeter, en trasé på ca. 11 km og arrangeres med både mosjons- og konkurranseklasse.

Fredag kveld ble det første Storsylen Expedition arrangert, et arrangement som ble svært populært. Jens Kværnmo hadde også foredrag. Lørdag kveld blir det premieutdeling, bankett og konsert på Væktarstua Hotel.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...