ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Sparebankuke på Røros

Askeladden og pengeeventyret

ASKELADDEN OG PENGEEVENTYRET: Fra venstre Hege Tingstad, Anders Ruud Skyvulstad, Irene Bremnes, Miss Piggy (Pauline Tamnes), Even Kokkvoll og Ståle Fredheim. Foto: Anita Sivertsgård

Med selvskrevet eventyr og skuespillerferdigheter langt utover det man forventer av bankansatte ble det en festlig dag i Rørosbanken da de feiret årets sparebankuke.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 09.11.2019 kl 18:34

ANNONSE
Annonse

Tradisjonen tro har Rørosbanken reist rundt i kommunen denne uka, med besøk både på Glåmos og i Brekken.

Artikkelen fortsetter under lydklippet.

Lørdagsåpent

Lørdag stod dørene oppe på Nilsenhjørnet. Det er første gangen de har åpent på lørdag under sparebankeuka og det var et vellykket forsøk.

- Vi ser at det er for travelt midt i uka til folk, så vi har i år prøvd oss på å ha oppe på lørdag i stedet for langåpent på torsdager som vi har brukt før om årene. Vi ser helt klart at dette var noe som traff, sier Ingrid Brynhildsvoll Svendsen ved Rørosbanken.

Artikkelen fortsetter under bildet.

MISS PIGGY: Rørosbanken hadde også trukket til seg internasjonalestjerner i sin oppsetning. Foto: Anita Sivertsgård

Askeladden

Det var over 50 personer i lokalene da Nea Radio var innom for å overvære første oppsetning av «Askeladden og pengeeventyret». Her hadde noen av bankens ansatte skrevet et nytt eventyr og stod for rollebesetningen selv.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Askeladden panter flasker og får penger som det skal vise seg vil hjelpe han på veien mot å vinne prinsessa. Foto: Anita Sivertsgård

Even måtte gi bort prinsessa

Det ble en morsom stund i banken hvor latteren satt løst for både barn og voksne. Bankesjef / Konge, Even Kokkvoll, måtte til slutt gi opp for Askeladden, og i god tradisjon måtte Kokkvoll både gi bort prinsessa og en god bunke penger.

Da ble det både penger og prinsesse på Askeladden denne gangen også. Foto: Anita Sivertsgård

ANNONSE