Nea Radio

Holtålen Arbeiderparti:

Årsmøte på Teams

Annerledes årsmøte.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Holtålen Arbeiderparti har avholdt et godt besøkt årsmøte på Teams. Stortingsrepresentant Trond Giske var hentet inn for å innlede til debatt.

Tema som var oppe til diskusjon var blant annet, å sikre folks økonomiske trygghet gjennom pandemien, mer rettferdig fordeling, anerkjennelse av yrkesgrupper som har vært særlig synlig, og stått i fronten under pandemien, økt rekruttering og status innen yrkesgrupper slik som renhold, helse – og pleie, serveringsbransjen og reiselivsbransjen, hele faste stillinger og gode pensjonsordninger, feriepenger til permitterte, rettferdig klima – og miljøpolitikk og trygge jobber i hele landet

Nytt styre ble også valgt, med Ann Elisabeth Hansvold som leder. Nestleder ble Petter Almås, sekretær Tove Hegseth, kasserer Dag Knudsen, styremedlem Jan Arild Sivertsgård, styremedlem John Lars Skjefte og styremedlem Monica Hellandsjø.

Holtålen arbeiderparti skriver i en pressemelding at partiet har lik resten av Norge og befolkningen vært preget i mer eller mindre grad av pandemien i året som har gått.

– Nå skal vi se fremover. Det er mye å ta tak i og vi vil være med på prosjektet som handler om å finne veien igjen eter pandemien. Spesielt vil vi ha fokus på våre barn og unge. Vi har som kjent jobbet for helsestasjon for unge i kommunen vår. Dette er noe vi blant annet skal fortsette å jobbe for – kanskje med større trykk nå enn tidligere, da vi ser også i vår kommune ettervirkningene av pandemien og hvordan den har påvirket og påvirker våre unge, Ann Elisabeth Hansvold.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...