Nea Radio

Årsbeste og festspill av Røros

Foto: Jan Ove Sorken

5-0 over Kil/Hemne på Øra.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 19.05.2018 kl 19:58

Røros viste hjemmepublikumet at de kan spille god og underholdende fotball. Etter en gnistrende god kamp, kunne laget gå av banen med en meget fortjent 5-0 seier over Kil/Hemne på Øra stadion, ved pause sto det 2-0.

Spillerne viste innsats og fremfor alt et lagspill som vi må gå langt tilbake for å ha sett maken.

Plassryssen vant de fleste dueller i midtbaneleddet etter godt timede taklinger. Fremover gnistret det til tider. Samhandlingen satt som et skudd og guttene boltret seg med veggspill,nydelige gjennomspill,dribleraid, flotte mål og gode innlegg fra kant. Forsvaret var patent og fungerte mye bedre enn i forrige hjemmekamp.

På målfronten fortsetter målmaskina Georg M. Rugelbakk å banke inn mål, i denne kampen satte han tre baller bak gjestenes keeper . Dermed har han scoret i alle seks kampen i årets 4.div. serie.

Kampen åpnet rotete og det var mye fram og tilbake fra begge lag de første ti minuttene. Så begynte maskineriet til Røros å fungere og etter et kvarter kom Håkon Rugelbak seg fri på høyre siden og hans perfekte innlegg kunne broder Georg sette i det tomme målet til 1-0.

Røros fortsatte å produsere det ene flotte angrepet etter det andre og 24 minutter var spilt da igjen Georg var frampå å økte til 2-0 etter et nydelig gjennomspill.

Etter pause fikk vi se et Røroslag som fortsatte sitt flotte spill fra første omgang.3-0 ble det etter 56 minutter da Håkon Rugelbak satte ballen via stanga og i mål.

Fire minutter senere var det klart for 4-0 ved Espen Røistad på et velplassert skudd, etter flott spill med mange trekk før scoringen. Ti minutter før slutt fikk Georg ærene av å score sitt tredje for dagen og fastsatte sluttresultatet til 5-0.

Tabellen

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...