Nea Radio

NiV:

Arrangerer nettmøte med kommuneoverlegen

Vil gi svar: Leder for Næringsforeningen i Værnesregionen, John Uthus vil gi medlemsbedriftene svar på hvordan de skal være forberedt i coronasituasjonen. For å bidra til dette arrangerer de nettmøte med kommuneoverlege Leif Edvard Muruvik Vonen. Foto: Runar Kjøsen

Onsdag arrangerer Næringsforeningen i Værnesregionen (NiV) et nettmøte med kommmuneoverlegen for Værnesregionen, slik at medlemsbedriftene skal være bedre rustet i den vanskelige coronasituasjonen.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

- Nå er vi litt tilbake til opplevelsen som vi hadde av situasjonen i mars, følelsen av å ikke ha helt kontroll på utviklingen. Derfor skjer ting veldig fort, ikke minst i forhold til arbeidsgivers ansvar. Dette gjelder forebyggende tiltak for smittevern og hvordan de eventuelt skal håndtere en eventuell smittesituasjon, det sier Jon Uthus.

Han er leder for Næringsforeningen i Værnesregionen (NiV), og svarer dette når han blir spurt om hvorfor NiV ønsker å arrangere et slikt nettmøte med kommuneoverlege Leif Edvard Muruvik Vonen. Han har de siste dagene hatt flere samtaler med Vonen og de fant ut at dette var en grei måte å løse det på, slik at arbeidsgivere i regionen skal være bedre forberedt.

Skal få svar

- Dette er et nettmøte med en dags varsel og begynner onsdag den 11. november kl 09.00. Møtet vil vare en times tid, og jeg håper at dette vil gi bedrifter mange av svarene de trenger.

Og om kommuneoverlegen ikke har mulighet til å gi svar på alle spørsmål på direkten, så finnes det en løsning for det også.

- Som leif sa til meg, det er ikke sikkert han kan svare på alt der og da, men med litt tid til hjelp så skal vi få gitt gode svar på alt på lang sikt, avslutter Uthus.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...