ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Arrangerer festival for å hedre Sylan

Hedrer Sylan: Førstkommende helg arrangeres GLiS Festivalen for å hedre det gode livet i Sylan. Foto: GLiS

Helga 19. - 20. juni starter en helt ny festival som skal hedre livet i Sylan. Denne ble noe nedskalert i forhold til de opprinnelige planene. Men festival blir det.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Stugudalen er arena førstkommende helg når Gode Liv i Sylan, eller GLiS Festivalen arrangeres. Festivalen er et samarbeid mellom Sylan Adventure og Væktarstua Hotell.

Planleggingen startet i vinter

- Sammen med Helge på Væktarstua startet vi å drodle. Vi ville få til et arrangement med gode opplevelser, sier daglig leder i Sylan Adventure, Arne Otto Vedvik.

Og mat er en viktig del i de gode oppelvelsen.

- Når vi skal ha gode smaker og gode opplevelser, så må vi ha med de lokale matprodusentene, sier daglig leder i Sylan Adventure, Arne Otto Vedvik.

Festivalen skal blant annet inneholde en messe i Bjørkly hvor matprodusentene viser seg frem. I tillegg er det andre arrangement.

Blant annet skal det være vinsmaking, og du kan også høre forfatter Anne-Brit Skjetne fortelle fra boka hun skrev om Martine Lyng Unsgård. Martine var den som bygde Væktarstua Hotell i 1929.

Begrenset med plasser

På grunn av smitteverntiltakene er det begrenset med plasser på alle arrangement, også på messen i Bjørkly. Her må man inn å kjøpe billetter slik at arrangøren vet hvem som er tilstede i bygget til enhver tid.

Billetter får du kjøpt på nettsidene til Hoopla

Hør Arne Otto Vedvik fortelle om festivalen i avspilleren under.

Nøkkelord

ANNONSE