Nea Radio

Arnulf Haga blir ny regissør for Halck

Ny regissør: Arnulf Haga (t.h) blir ny regissør ved Karlslyst Musikkteater og oppsetningen Carl Halck. På bildet ses også (f.H) John H Brobak, Kari Saxevik og Tore Hammer. Foto: Privat:

Karlslyst Musikkteater har inngått avtale med Arnulf Haga om regi av Carl Halck. Dermed er det duket for mer musikalmagi på Karlsyst gård når Carl Halck settes opp for fjerde gang i august 2018.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

I løpet av fire sene augustkvelder i 2015 skapte musikalen Carl Halck magisk stemning i tunet på Karlslyst Gård i Hommelvik. Den originalskrevne musikalen som første gang ble fremført i 2011, tar nå et stort steg videre når spel-nestor Arnulf Haga overtar regien.

Endringer

– Det var svært interessant for meg å få lov til å være med å utvikle Carl Halck videre, sier Haga.

Den meriterte regissøren antyder allerede nå at det vil bli gjort en del endringer i stykket.

– Det er i sakens natur at med ny regissør blir det endringer; nye grep i forhold til scenografi, innstramninger, kanskje et enda tydeligere fokus på Carl Halck, som er en spennende figur. Ikke minst skal det bli artig å få jobbe sammen med nye folk, sier Haga.

Respekt

Styreleder i Karlslyst Musikkteater John Harald Brobak er svært fornøyd med å ha fått Haga med på laget.

– Det er med stor respekt vi nå går inn i samarbeidet med Arnulf Haga om videreutvikling av Carl Halck og regi på neste års oppsetning, sier Brobak.

– Musikalen har vært igjennom en veldig fin utvikling fra starten, med Rakel Sivertsen som regissør på de tre første oppsetningene, nå når vi får med oss Arnulf på laget skal det bli spennende å se hvor veien går videre. Vi har mye arbeid foran oss, men vi gleder oss stort til august neste år.

Rasmus blir Carl

Ny-premieren i august 2018 byr også på noen endringer i rollebesetningen. For første gang skal komponisten av musikken i Carl Halck også spille hovedrollen. Torstein Fosmo har tidligere bekledd rollen som husmannen Rasmus Roten, men skal nå få bryne seg på den ærgjerrige godseieren Carl Halc.

– Et maktmenneske som fullstendig har mistet bakkekontakten og på mange måter destruerer seg selv. En enormt kompleks karakter som det blir veldig spennende å ta fatt på. At jeg i tillegg har vært med å skrevet musikken gjør rollen enda mer attraktiv for meg; da kan jeg forme den som jeg vil, også musikalsk.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...