Nea Radio

– Tusen takk til alle som var med

Mr. Elden himself, Arnfinn Strømmevold oppsummerer årets oppsetting. Og så har han vært på Gålå og sett Peer Gynt.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 07.08.2019 kl 08:38

Årets oppsetting av musikkteateret Elden trakk nesten 13.000 publikummere og de aller fleste av disse, om ikke alle, er fra seg av begeistring.

– Tidenes beste, sier både presse og folkene bak oppsettingen.

Også Arnfinn Strømmevold lar seg rive med i oppramsingen av superlativer, når Nea Radio ber ham oppsummere årets utgave.

– Det er stort å gå på sidelinja og se hva det har blitt av stykket, sier han.

Det var Strømmevold og Bertil Reithaug, tydelig inspirert av Jesus Christ Superstar, som skrev "Det Brinner En Eld", på slutten av 70-tallet. Premieren var i 1980 inne i gamle Gymbygget i det som i dag er Verket.

Siden 1994 har musikkteateret vært satt opp bak slegghaugene.

Arnfinn var innom lokalradioen tirsdag for å summere opp årets oppsetting, der han for femte året på rad ikke deltok som skuespiller, men var publikummer. Nå ymter han frampå om at lysten til å gå inn i en rolle igjen, har meldt seg.

Han var også nylig på Gålå og så Peer Gynt. Også der ble han imponert.

Hør innslaget med Arnfinn Strømmevold her:

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...