Nea Radio

Arne Scheie og Drillo besøkte Brekken

FOLKSOMT: Bjørkly var fullsatt av folk som ville få med seg Arne Scheie og Drillo. Foto: Per Magne Moan

Folksomt da Fotballgruppa inviterte til fotball- og quizkveld.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 11.10.2018 kl 09:56

Over 200 personer, fra Tydal, Ålen, Røros og Brekken, møtte opp i Bjørkly i Brekken onsdag kveld da fotballgruppa i Brekken IL inviterte til fotballkveld og quiz. Æresgjester var nestorene i norsk fotballformidling, Arne Scheie og Egil Drillo Olsen, som blant annet hadde jobben som quizmasters.

Også flere andre prominente gjester hadde tatt turen til Bjørkly, blant annet bokaktuelle Otto Ulseth og Bjørn Wirkola.

Saken fortsetter under bildet

PANELET: Fra venstre: Per Inge Sjøvold, Arne Scheie, Egil Olsen, Olav Harry Østby, Synne Dyrhaug og Frank Nordvik. Foto: Per Magne Moan

Satte fast Scheie

Kveldens konferansier, Per Inge Sjøvold, startet det hele med litt historie om brekkenfotballen, før et panel, bestående av Olav Harry Østby, Synne Dyrhaug og Frank Nordvik, fikk i oppgave å prøve å sette fast Drillo og Scheie i sport- og geografispørsmål., noe tydalstrener Olav Harry faktisk klarte på sitt første spørsmål:

– I 1970 møttes Chelsea og Leeds i cupfinalen. Kampen, som ble spilt på Wembley, endte uavgjort 2-2 etter at Leeds hadde ledet to ganger. Dermed ble det omkamp, og oppgjøret ble spilt på Old Trafford i Manchester. Også her tok Leeds ledelsen 1-0, ved Mick Jones. Så utlignet Chelsea ved Peter Osgood. Men hvem scoret seiersmålet for Chelsea like før kampslutt?

Her kom Arne Scheie til kort og måtte ha hjelp før han kom fram til svaret, som var David Webb.

Konferansieren vant quizen

Etter pausen var var det Arne Scheie og Drillo som tok over styringa og ledet kveldens quiz. Det var til tider skyhøyt nivå på spørsmålene, men mange lag imponerte med korrekte svar. Vinner ble kveldens konferansier Per Inge Sjøvold, som ikke deltok på et lag, men satt på et bord for seg selv.

Nea Radio fikk en prat med Scheie og Drillo, som begge syntes det var hyggelig å bli invitert til Brekken:

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...