Nea Radio

Årets trønderske reiselivsbedrift er kåret

Crazy Coyote Events er en totalleverandør av aktiviteter og arrangement i Midt-Norge med stor lokalkunnskap om Trøndelag. De kan jobbe med tilrettelegging, logistikk og transport rundt ulike arrangement med overnatting, bespisning og aktiviteter i regionen. Bildet er fra deres instagram-konto, @crazycoyoteevents. Foto: Crazy Coyote Events

Crazy Coyote Events ble i kveld kåret til Årets trønderske reiselivsbedrift under Reiselivskonferansen på Britannia hotel i Trondheim.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

For syvende gang ble det delt ut en pris til årets reiselivsbedrift i Trøndelag.

– Prisen deles ut til en bedrift som skiller seg ut ved å ha det lille ekstra, blant annet innen sitt vertskap, eller som gir de besøkende en helt spesiell opplevelse, skriver Trøndelag Reiseliv i en pressemelding.

Suksessen skal kunne måles i antall gjester eller økonomiske tall og i så stor grad som mulig kunne leve opp til prinsippene for bærekraftig reiseliv. Tidligere års vinnere inkluderer blant annet Rypetoppen Adventurepark i 2016 og Stokkøya Sjøsenter og Strandbaren i 2014.

I år var det Crazy Coyote Events som stakk av med prisen. Crazy Coyote Events ble etablert for mer enn 10 år siden, og har i løpet av disse årene bygget bedriften sten for sten.

– Kandidaten viser til en solid drift med flere ben å stå på. De har gradvis utvidet sitt virksomhetsfelt, og bruker sitt spekter over hele Trøndelag. Crazy Coyote Events er i dag en synlig totalleverandør av aktiviteter og Events i Midt-Norge med stor lokalkunnskap om Trøndelag. De kan jobbe med tilrettelegging, logistikk og transport rundt ulike arrangement med overnatting, bespisning og aktiviteter i regionen, skriver Trøndelag Reiseliv.

Juryen i år har bestått av Hilde Lyng fra NSB, Anna Cecilie Brustad Moe fra NHO Trøndelag, Aud Herbjørg Kvalvik fra Innovasjon Norge, Petra Sestak fra Trøndelag Reiseliv, Odd Arne Bratland fra Trøndelag Fylkeskommune og Kirsten Schultz fra Midtbyen Management

– Bedriften er inkluderende og løfter «trøndelaget» i flokk. De er en drivkraft når det gjelder samarbeid, og samhandler med både små og store trønderske reiselivsaktører, og engasjerer kompetansemiljøet ved NTNU. De er innovative og følger til enhver tid med på hva som er trenden i markedet. Bedriften har stadig utviklet nye opplevelser, blant annet satser de i dag på matopplevelser i sine aktiviteter. De leverer opplevelser i meget høy kvalitet, er profesjonelle, serviceorienterte, og har alltid kunden i fokus, står det i juryens begrunnelse.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...